.

Stílustanácsadás, színtanácsadás, stílustanácsadó képzés és personal shopping avagy vásárlás stílustanácsadóval lakásbutikban.   Stílustippek Haladó exkluzív zárt   női klub.    Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Stílusos ruhák, stílusos öltözködés


 1. stílustanácsadás, színtanácsadás
 2. ruha vásárlás Budapesten saját lakásbutikomban
 3. stílustanácsadás cégeknek
 4. stílustanácsadó képzés
 5. öltözködési tanácsok Nőknek és Férfiaknak
 6. personal shopping 
 7. gardróbrendezés
 8. stílustippek haladó zárt csoport

A Magyar Stílustanácsadók szövetségének alapítója 

és oszlopos tagja vagyok.

Ha a megjelenéseddel kapcsolatban problémáid vannak, akkor jó helyen jársz! 

Gyergyai Krisztina vagyok, a stílustanácsadás, színtanácsadás és personal shopping szakértője, akinek az a célja, hogy segítsen neked kibontakoztatni a legjobb önmagadat.

Ha bizonytalan vagy a színek és stílusok kiválasztásában, akkor itt vagyok, hogy szakértő tanácsokat adjak és útmutatást nyújtsak a legmegfelelőbb darabok kiválasztásában, amelyek igazán kihangsúlyozzák az egyéni stílusodat és személyiségedet.

Ha szeretnéd ezt a tudást továbbadni másoknak, akkor a stílustanácsadó képzésen részt vehetsz, hogy te is szakértővé válj ezen a területen.

A personal shopping pedig egy olyan szolgáltatás, amelynek során együtt vásárolhatunk és kiválaszthatjuk a tökéletes darabokat számodra a lakásbutikomban.

Stílustanácsadás felsőfokon


Hogyan alakítjuk ki a TE stílusodat?


Nézd meg, milyen lépéseket teszünk meg közösen, milyen szolgáltatásokat építettem egymásra:

Milyen csomagot rendelhetsz?

STÍLUSTANÁCSADÁS RAPID


Ez a csomag egy azonnal látható stílusváltozást hoz neked. 2 óra / 80.000 Ft

A csomag tartalma:

 • Színtanácsadás
 • Alkattanácsadás
 • Levásárolható kupon a lakásbutikomban (50.000 Ft)

STÍLUSTANÁCSADÁS MEDIUM


Ez a csomag nem csak egy azonnali stílusjavulást hoz neked, hanem alapjaiban teszi tisztába a saját stílusodat. 3 óra / 140.000 Ft

A csomag tartalma:

 • Színtanácsadás
 • Alkattanácsadás
 • Személyiségteszt
 • Kapszulagardrób kialakítás
 • Personal shopping lakásbutikomban (50.000 Ft-os levásárolható kupon)

STÍLUSTANÁCSADÁS EXKLUZÍV


Ez a csomag elkezdi alapjaiban megváltoztatni az életedet. Megtaláljuk a TE stílusodat, szerepeidhez igazítjuk a ruhatáradat. Személyiségedhez találjuk ki az öltözködésedet. Meghatározzuk az erősségeidet, rájuk fókuszálunk, és kinyílik a világ előtted. 2x2 óra / 180.000 Ft 

A csomag tartalma:

 • Színtanácsadás
 • Alkattanácsadás
 • Sminktanácsadás
 • Kapszulagardrób kialakítása
 • Személyiségteszt
 • Personal shopping a lakásbutikomban (50.000 Ft levásárolható)

Páros tanácsadás esetén Rapid csomag: 120.000 Ft / 2 fő,  Medium csomag: 200.000 Ft/ 2 fő,   Exkluzív csomag: 280.000 Ft/ 2 fő

Kiscsoportos tanácsadás esetén, 3 fő felett kérd egyedi ajánlatunkat!

AZONNAL megrendelem

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Nézd meg az alábbi videót, amely bemutatja, hogyan is zajlik egy szín-és alkattanácsadás:


Miért válassz minket?

Magyarországon azon szakemberek közé tartozom, akik a legrégebben foglalkoznak stílustanácsadással. 24 éve foglalkozom hölgyekkel, már a 21 éves lányommal közösen dolgozunk a csoportos tanácsadásokon. Megalapítottam a Magyar Stílustanácsadók Szövetségét, ahol 90 tanácsadót fogtam össze országszerte, rendezvényeket szervezek, tréningeket tartok, előadásokat vállalok. Rengeteg ember fordult meg a kezeim között. Magabiztos és elkötelezett vagyok a hivatásom iránt. Ha bővebben is tanulnál színtanácsadást vagy stílustanácsadást, akkor jelentkezz stílustanácsadó képzésünkre!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Magyar Stílustanácsadók Szövetsége

Gyergyai Krisztina, alapító

2020-ban pattant ki a fejemből, hogy Magyarországon nincsen olyan felület, fórum, ahol mi stílustanácsadók összejöhetünk, ahol szakmai vitákat folytathatunk, ahol kialakíthatunk egy közös koncepciót. A tettek mezejére léptem, és megálmodtam a Magyar Stílustanácsadók Szövetségét, meghívtam minden tanácsadót. 2021 januárjában az első online találkozónkon megalkottuk a szövetség alapszabályát, és ma már 90 főt számlálunk. 2021 szeptember 4-én végre személyesen is találkozhattunk. 2022-ben negyedévente szerveztünk stílustalálkozót, és 2023-ban is rendszeresen szervezünk stílustalálkozókat, az első találkozó időpontja 2023. január 3.

Akiknek már segítettünk:
kattints a REFERENCIÁK gombra!

Lakásbutikomban, stúdiómban

szoros együttműködésben dolgozom néhány kolléganőmmel, akikkel közös projekteket szervezünk, de mindig jut időnk ruhákat próbálgatni, fotózni és vidámkodni is!