Personal shopping- vásárlás stílustanácsadóval

2023.01.15

"Mai vendégem gardróbfrissítése" új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám. 

Mai vendégemmel harmadik alkalommal találkoztunk, és másodszor jött hozzám. Első alkalommal színkendőzést csináltunk, és úgy döntött, hogy kizárólag a pontos színtípusának megfelelő darabokat fog vásárolni a jövőben. Második alkalommal én mentem hozzá, és átválogattuk az egész szekrényét. Voltak jó alapdarabjai, ezeket használjuk alapkapszulának. Így érkezett hozzám ma, és a pénztárcájához mért legjobb minőségű darabokat kérte. Szépen lassan le fogja cserélni minden olyan ruháját, amely a színtípusán kívül esik. Tökéletes harmóniában vannak a ruhadarabok vendégem külsejével. Bár ezek a színek visszafogottak, mégis tökéletesen kiemelik az egyéniségét.


Hogy tetszik a poszt és a szett, szeretnél több ilyen posztot látni? Kövesd Stílusos NŐK Facebook csoportomat

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb stílustanácsadó cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Munkahelyi öltözködésnél amellett, hogy megtiszteljük a munkánkat és magunkat az öltözködésünkkel, nem kell beleolvadnunk a szürke átlagemberek sokaságába. Törvényi előírás nincsen a munkahelyi öltözködésre, erre általában íratlan szabályok vonatkoznak, némely cégnél azonban dress code is érvényben van. A covid óta gyökeresen megváltoztak az...

Sokunknak okoz nehézséget a színek kiválasztása. Nem csak a hozzánk illő színekkel van a gond, hanem azzal is, hogy hogyan párosítsunk színeket, vagy hogyan öltözzünk 3 színbe.

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!