Personal shopping- vásárlás stílustanácsadóval

2023.01.15

"Mai vendégem gardróbfrissítése" új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám. 

Mai vendégemmel harmadik alkalommal találkoztunk, és másodszor jött hozzám. Első alkalommal színkendőzést csináltunk, és úgy döntött, hogy kizárólag a pontos színtípusának megfelelő darabokat fog vásárolni a jövőben. Második alkalommal én mentem hozzá, és átválogattuk az egész szekrényét. Voltak jó alapdarabjai, ezeket használjuk alapkapszulának. Így érkezett hozzám ma, és a pénztárcájához mért legjobb minőségű darabokat kérte. Szépen lassan le fogja cserélni minden olyan ruháját, amely a színtípusán kívül esik. Tökéletes harmóniában vannak a ruhadarabok vendégem külsejével. Bár ezek a színek visszafogottak, mégis tökéletesen kiemelik az egyéniségét.


Hogy tetszik a poszt és a szett, szeretnél több ilyen posztot látni? Kövesd Stílusos NŐK Facebook csoportomat

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb stílustanácsadó cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...