Personal shopping- vásárlás stílustanácsadóval

2023.01.15

"Mai vendégem gardróbfrissítése" új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám. 

Mai vendégemmel harmadik alkalommal találkoztunk, és másodszor jött hozzám. Első alkalommal színkendőzést csináltunk, és úgy döntött, hogy kizárólag a pontos színtípusának megfelelő darabokat fog vásárolni a jövőben. Második alkalommal én mentem hozzá, és átválogattuk az egész szekrényét. Voltak jó alapdarabjai, ezeket használjuk alapkapszulának. Így érkezett hozzám ma, és a pénztárcájához mért legjobb minőségű darabokat kérte. Szépen lassan le fogja cserélni minden olyan ruháját, amely a színtípusán kívül esik. Tökéletes harmóniában vannak a ruhadarabok vendégem külsejével. Bár ezek a színek visszafogottak, mégis tökéletesen kiemelik az egyéniségét.


Hogy tetszik a poszt és a szett, szeretnél több ilyen posztot látni? Kövesd Stílusos NŐK Facebook csoportomat

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb stílustanácsadó cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.