Personal shopping- vásárlás stílustanácsadóval

2023.01.15

"Mai vendégem gardróbfrissítése" új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám. 

Mai vendégemmel harmadik alkalommal találkoztunk, és másodszor jött hozzám. Első alkalommal színkendőzést csináltunk, és úgy döntött, hogy kizárólag a pontos színtípusának megfelelő darabokat fog vásárolni a jövőben. Második alkalommal én mentem hozzá, és átválogattuk az egész szekrényét. Voltak jó alapdarabjai, ezeket használjuk alapkapszulának. Így érkezett hozzám ma, és a pénztárcájához mért legjobb minőségű darabokat kérte. Szépen lassan le fogja cserélni minden olyan ruháját, amely a színtípusán kívül esik. Tökéletes harmóniában vannak a ruhadarabok vendégem külsejével. Bár ezek a színek visszafogottak, mégis tökéletesen kiemelik az egyéniségét.


Hogy tetszik a poszt és a szett, szeretnél több ilyen posztot látni? Kövesd Stílusos NŐK Facebook csoportomat

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb stílustanácsadó cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: