Vásárlás stílustanácsadóval - mai vendégem gardróbfrissítése

2023.01.15

"Mai vendégem gardróbfrissítése" új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám. Mai vendégemet régóta ismerem. 

Az elmúlt 5 évben otthon babázott, most fog visszamenni dolgozni. Ráfért egy gardróbfrissítés. Néhány alapdarabbal kezdtünk, és megbeszéltük, hogy majd visszajön, és folytatjuk a ruhatárbővítést. 

Hogy tetszik a poszt és a szettek? Ha árakat is szeretnél látni, csatlakozz Stílusos NŐK Facebook csoportomhoz!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb stílustanácsadó cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.