Stílustippek Haladó Klub - Stílusosan az Egyéniségedet tükrözve

2023.07.19

A stílusos öltözködés művészete mindig is érdekes és inspiráló kihívás volt, de a Stílustippek Haladó Klub tagjai tudják, hogy ebben nem kell egyedül végigjárniuk útjukat. Egy kreatív és lelkes csapat minden héten együtt dolgozik, hogy olyan videók készüljenek, melyek az öltözködés terén a legfontosabb tippeket és trükköket mutatja be a klubtagoknak.

A klub alapítói és vezetői, Gyergyai Krisztina (én) és Tomasovszky Andrea, stílustanácsadók vagyunk. A forgatások mindig izgalmas események, és bár rengeteg előkészülettel járnak, mindig szívesen vágunk bele. Az újabb és újabb témák ötletét fejben szüljük meg, és már hetekkel a forgatás előtt gyűjtjük az inspirációkat. Az anyagok összeállítása nagy körültekintést igényel, hiszen a videók egy valódi tudásanyagot képviselnek mindazok számára, akik arra vágynak, hogy stílusosan és önbizalommal öltözködjenek.

A tegnapi forgatáson pillanatokat rögzítettünk a kamera előtt és mögött, amelyeket most megosztunk veletek.

1. Fehérnemű nyári ruhákhoz – Az áttetszőség ellen Ebben a videóban megosztjuk azokat a praktikákat, amelyekkel nyáron is magabiztosan viselhetjük a kivágott ruhákat. Eláruljuk, hogy milyen fehérneműket érdemes választani, hogy azok ne legyenek áttetszőek, és a melltartó pántja ne villanjon ki. A lézervágott alsóneműk és a nude szín a legjobb barátunk ebben a helyzetben. A klubtagok számos példán keresztül tanulhatják meg, hogyan teremthetik meg a tökéletes összhangot a ruha és a fehérnemű között.

2. Kiegészítők varázsa – Mit figyeljünk meg mintás ruháknál Egy ruha akkor igazán lenyűgöző, ha tökéletesen passzolnak hozzá a megfelelő kiegészítők. Bemutatjuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor mintás ruhához választunk kiegészítőket. Az azonos színekből válogatott kiegészítők nem csak harmonikusak, de összehangolják az egész megjelenést.

3. Az ideális vészhelyzet megoldás - Fehér póló és színes nadrág Mindannyian ismerjük azt a reggeli rohanást, amikor sem időnk, sem kedvünk nincs hosszasan kombinálni. Ebben a videóban egy nagyszerű vészhelyzet megoldást mutatunk be: a fehér póló és színes nadrág kombinációt. Egy egyszerű, de mégis stílusos összeállítás, melyet különböző kiegészítőkkel még izgalmasabbá lehet tenni. Így mindig jó közérzetben indulhatunk útnak, anélkül, hogy órákig a tükör előtt állnánk.

A Haladó Stílusklub hetente friss videókkal várja a stílus szerelmeseit. Az összes témát felölelik, amelyek a stílusos öltözködéshez kapcsolódnak, és a videók alatt a klubtagok kérdéseket tehetnek fel, melyekre a két stílustanácsadó mindig szívesen válaszol. Ha te is szeretnél megtanulni többet az öltözködés művészetéről és a stílus kifejezésének erejéről, akkor csatlakozz te is a klubhoz, és légy részese ennek a kreatív közösségnek!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó