Mit vegyek fel?

Előfordult már veled, hogy reggelente hosszú időt töltöttél a ruhatárad előtt, amikor azt próbáltad eldönteni, mit vegyél fel?

Van egy alapvető fogalmad a saját színeidről és stílusodról, de  néha elbizonytalanodsz, és szívesen kapnál további iránymutatást az öltözködés terén?

Képzeld el, hogy lenne 2 saját stílustanácsadód, akik rendszeresen segítenek abban, hogy megtaláld a tökéletes ruhadarabokat, amelyek kiemelik a szépségedet és összhangban vannak a stílusoddal.

A Stílustippek PRÉMIUM Klub lehetőséget teremt arra, hogy támogatást kapj a stílusod fejlesztéséhez. Hisszük, hogy a stílus fejleszthető, és mi itt vagyunk, hogy ebben segítsünk neked.

Hogyan történik mindez?

Már több, mint 7 hónapnyi videót találsz a klubban, amely több, mint 30 órás tudásanyagot ölel fel. Minden pénteken új videóval érkezünk, így hétről hétre növekszik ez a szám. Regisztrációddal hozzáférést kapsz a videós tartalmakhoz is.

Lehetőséged van személyesen nekünk feltenni a kérdéseidet, így személyi stílustanácsadóid lesznek, de kikérheted a klubtagok véleményét is a szettjeidről. Több stílusos szem többet lát.

A zárt közösségben biztonságban vagy, és olyan egymást támogató hölgyekkel találkozol, akik hozzád hasonló kihívásokkal küzdenek, és közösen haladtok a siker útján.

Miért pont minket válassz?

A Stílustippek PRÉMIUM Klub olyan lehetőséget kínál, ahol videókon keresztül nyújtunk segítséget azoknak a hölgyeknek, akik arra vágynak, hogy megtalálják az ideális stílusukat.  A videós tartalmak mellett élő bejelentkezésekkel és interaktív posztokkal is várunk. Andival mély barátság és sikeres közös munka köt össze minket, és ezt a projektet is együtt hoztuk létre.

Miben vagyunk mi különlegesek Magyarországon?

  • Két aktív, neves stílustanácsadó együtt
  • 35 év tudással és gyakorlattal a hátunk mögött
  • több ezer vendég tapasztalatával

ketten, közösen hoztuk létre, és aktívan üzemeltetjük ezt a klubot.

Kik vagyunk mi, és miért tudunk Neked segíteni?

Gyergyai Krisztina,

25 éve foglalkozom stílustanácsadással, kifejezetten hölgyeknek. Az embert mindig egyben nézem, és kiemelten fontos számomra a külső és belső összhang megtalálása. Három sikeres lányt neveltem fel, és több ezer nőnek segítettem az évek során megtalálni a harmóniát az életében. A Magyar Stílustanácsadók Szövetségének alapítója vagyok.

Tomasovszky Andrea,

Szín- és stílustanácsadó vagyok. Csak az elmúlt években több száz hölgynek segítettem, akiknek teljesen megváltozott a külső megjelenése. Amiről beszélek, az nálam 100 %-ban működik. A ruhatáram minden egyes darabját viselem, nagyon jól kombinálható, funkcionális szettjeim vannak. A médiában is adok rendszeresen tanácsokat.

Hogyan tudsz csatlakozni?

Havi előfizetés 

Bekukkanthatsz hozzánk 1 hónapra, megnézheted az eddig feltett videókat, tartalmakat. Kérdezhetsz tőlünk, és ha tetszik, amit látsz/érzel, akkor maradhatsz, vagy választhatsz kedvezőbb előfizetésre is. Ha nem tetszik, akkor pedig azonnal ki tudsz lépni! (nem kötelezünk semmire)

 Jelenleg nem elérhető

Féléves előfizetés

Fél évig lehetsz a tagunk ezzel az előfizetéssel. Nézheted a heti videoinkat, élő bejelentkezéseket, kérdezhetsz tőlünk, és a tagoktól is. Ha megszereted a klub hangulatát, akkor természetesen utána is meghosszabbíthatod a tagságodat, vagy válthatsz a kedvezőbb prémium tagságra!

Fél éves előfizetéssel 22.000 Ft/félév

PRÉMIUM ÉVES TAGSÁG  

A zárt biztonságos közegben, olyan egymást támogató nőkkel beszélgethetsz, akikkel hasonló az érdeklődési körötök. Te is posztolhatsz, kérdezhetsz, és két stílustanácsadótól kaphatsz választ a dilemmáidra.

MOST a prémium tagsághoz bónuszként adunk 2024. május 31-ig:

 +AJÁNDÉK online színelemzést

+AJÁNDÉK online alkatelemzést

Éves előfizetés: 39.900 Ft/év ( 2 hónap ajándékba)

MÉG HEZITÁLSZ?

Gondolj bele, hogy 1 éves tagságot kapsz egy olyan női klubba, 

  1. ahol bármikor a rendelkezésedre áll 2 stílustanácsadó 
  2. ahol minden héten új stílusvideókat kapsz
  3. ahol MOST online színelemzést kapsz ajándékba
  4. ahol MOST online alkatelemzést kapsz ajándékba
  5. ahol egymást támogató nőkkel kapcsolódsz
  6. mindezt annyi befektetett pénzért, mint 1 stílustanácsadás ára, vagy 1 tank benzin...

Van még kérdésed?

Eldöntöttem, megrendelem az előfizetést

Jó döntést hoztál, örömmel várunk Téged is a Stílustippek PRÉMIUM Klubban!

Pillants bele videóink hangulatába:

GARANCIA a munkánkra

1. Stílusos Garancia: Öltözködési tippjeink 100%-osan működnek

Segítünk abban, hogy megtaláld az igazi stílusodat, amelyben magabiztosnak és boldognak érezheted magad. 

2. Bók Garancia: Mindig kapni fogsz dicséreteket megjelenésedért 

Garantáljuk, hogy a stílustanácsaink és öltözködési tippjeink segítségével mindig szépen és igényesen öltözhetsz fel, és bókokat kapsz majd a megjelenésedért.

3. Önbizalom Garancia: Boldog leszel az új stílusoddal 

A klubunkban garantáljuk, hogy nemcsak az öltözködésed fog javulni, hanem az önbizalmad és az önértékelésed is.