Az EMBERT, a NŐT egyedi egységként tekintem, és együtt járjuk végig a belső és külső stílusfejlődés útját. Az első lépésben megismerlek TÉGED, meghatározzuk az életedben játszott szerepeidet, valamint a személyiségtípusodat. Az egyedi színkendőzéssel meghatározzuk a színtípusodat, amely a ruhatárad színvilágát és textilminőségét határozza meg. A következő lépésben meghatározzuk az alkattípusodat, amely befolyásolja a ruhák fazonjait, szabásait, cipőit és ékszereit. A személyiségtípusodhoz passzoló ruhákat keressük meg, és kialakítjuk a számodra személyre szabott kapszulagardróbot. Átnézzük a meglévő ruhatáradat, és egyeztetjük az öltözködési koncepciódat. A saját stúdiómban összeállítom az alapdarabokat, amelyek megfelelnek a stílusodnak. Az újabb kiegészítő darabokat is én válogatom össze Neked, és időszakonként ellátogathatsz hozzám beszerezni az újabb darabokat. Meghatározzuk az arcformádat, és megtaláljuk a Hozzád illő sminket, frizurát és szemüveget is. Ha mélyebben érdekel a téma, részt vehetsz stílustanácsadó képzésünkön, hogy tovább mélyítsd a tudásodat és segíts másokon is. 

Szolgáltatásaink

Külső és belső szépségedet is megtaláljuk

Színtanácsadás

Sok színkendő segítségével kikendőzzük, hogy melyek a TE legelőnyösebb színeid, majd rúzspróbával ráerősítünk, és próbálsz néhány színhelyes és alkathelyes ruhát, amelyeket meg is vásárolhatsz a végén.

Szín-és alkattanácsadás

Sok színkendő segítségével megállapítjuk a színtípusodat, kielemezzük alkattípusodat, és megbeszéljük milyen színek és fazonok emelik ki az egyéniségedet, majd színhelyes ruhákat próbálsz, melyeket meg is vásárolhatsz.

Personal shopping

Stílustanácsadás után stúdiómban összeállítom neked a stílusodnak megfelelő szetteket. Biztosan a szín-és alkattípusodnak legelőnyösebb darabokat adom a kezedbe. Te csak beállsz a tükör elé, és próbálgatod az összeállításokat.

Sminktanácsadás

Színtanácsadás után megtanítjuk az arcformádhoz és szemformádhoz megfelelő sminket, melyet együtt készítünk el, és utána akár egy alap sminkkészletet is összeállítok neked.

Stílustanácsadó képzés

Színtanácsadást vagy komplett stílustanácsadást is tanulhatsz, ha ezzel szeretnél foglalkozni,  kiegészítenéd szépségipari tevékenységedet, vagy csak bővebben érdekel a téma, és hobbi szinten foglalkoztat a szépség.

Komplett stílustanácsadás

Kérheted a teljes palettát, amely egy folyamat.  Szín-és alkattanácsadás, sminkelés és személyiségtípusod szerinti öltözködési praktikák elsajátítása után ruhákat próbálgatsz a stúdiómban, és akár felépítünk neked egy komplett gardróbot is. Ezt a szolgáltatást is adhatod ajándékba .

Anya-lánya

Gyergyai Krisztina- Gresicki Zsófia

Anya: Gyergyai Krisztina (47) , közgazdász, szín-és stílustanácsadó, önimsereti tréner, felnőttképzés oktató, ENFJ

Lánya: Gresicki Zsófia (21), régész egyetemi hallgató, stílustanácsadó asszisztens, INTJ

Kihez menjek?


Gyergyai Krisztinához, ha >>

 • szereted a mozgalmas, érdekes előadásokat,
 • szereted a társasági életet,
 • nyitott és extrovertált személyiség vagy
 • már régóta keresed önmagad,
 • már úgy érzed, túl vagy az élet megpróbáltatásain,
 • letisztult, igazi NŐIes stílusra vágysz
 • átfogó, részletes tanácsadásra vágysz

Gresicki Zsófiához ha >>

 • csendes, visszahúzódó ember vagy
 • introvertált személyiség vagy
 • legszívesebben a szobádban ülnél egész nap egy könyvvel
 • fiatal vagy és fogalmad sincs a stílusokról
 • érdekelnek a személyiségtípusok öltözködési stílusai
 • érdekel a horoszkópok szerinti öltözködés
 • türelmes, nyugodt tanácsadásra vágysz


SZAKÉRTŐ CSAPAT

Gyergyai Krisztina

Stílustanácsadó

"A stílus maga az ember"

Gresicki Zsófia

Stílustanácsadó asszisztens

"A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad"

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.