Az EMBERT, a NŐT egyedi egységként tekintem, és együtt járjuk végig a belső és külső stílusfejlődés útját. Az első lépésben megismerlek TÉGED, meghatározzuk az életedben játszott szerepeidet, valamint a személyiségtípusodat. Az egyedi színkendőzéssel meghatározzuk a színtípusodat, amely a ruhatárad színvilágát és textilminőségét határozza meg. A következő lépésben meghatározzuk az alkattípusodat, amely befolyásolja a ruhák fazonjait, szabásait, cipőit és ékszereit. A személyiségtípusodhoz passzoló ruhákat keressük meg, és kialakítjuk a számodra személyre szabott kapszulagardróbot. Átnézzük a meglévő ruhatáradat, és egyeztetjük az öltözködési koncepciódat. A saját stúdiómban összeállítom az alapdarabokat, amelyek megfelelnek a stílusodnak. Az újabb kiegészítő darabokat is én válogatom össze Neked, és időszakonként ellátogathatsz hozzám beszerezni az újabb darabokat. Meghatározzuk az arcformádat, és megtaláljuk a Hozzád illő sminket, frizurát és szemüveget is. Ha mélyebben érdekel a téma, részt vehetsz stílustanácsadó képzésünkön, hogy tovább mélyítsd a tudásodat és segíts másokon is. 

Szolgáltatásaink

Külső és belső szépségedet is megtaláljuk

Színtanácsadás

Sok színkendő segítségével kikendőzzük, hogy melyek a TE legelőnyösebb színeid, majd rúzspróbával ráerősítünk, és próbálsz néhány színhelyes és alkathelyes ruhát, amelyeket meg is vásárolhatsz a végén.

Szín-és alkattanácsadás

Sok színkendő segítségével megállapítjuk a színtípusodat, kielemezzük alkattípusodat, és megbeszéljük milyen színek és fazonok emelik ki az egyéniségedet, majd színhelyes ruhákat próbálsz, melyeket meg is vásárolhatsz.

Personal shopping

Stílustanácsadás után stúdiómban összeállítom neked a stílusodnak megfelelő szetteket. Biztosan a szín-és alkattípusodnak legelőnyösebb darabokat adom a kezedbe. Te csak beállsz a tükör elé, és próbálgatod az összeállításokat.

Sminktanácsadás

Színtanácsadás után megtanítjuk az arcformádhoz és szemformádhoz megfelelő sminket, melyet együtt készítünk el, és utána akár egy alap sminkkészletet is összeállítok neked.

Stílustanácsadó képzés

Színtanácsadást vagy komplett stílustanácsadást is tanulhatsz, ha ezzel szeretnél foglalkozni,  kiegészítenéd szépségipari tevékenységedet, vagy csak bővebben érdekel a téma, és hobbi szinten foglalkoztat a szépség.

Komplett stílustanácsadás

Kérheted a teljes palettát, amely egy folyamat.  Szín-és alkattanácsadás, sminkelés és személyiségtípusod szerinti öltözködési praktikák elsajátítása után ruhákat próbálgatsz a stúdiómban, és akár felépítünk neked egy komplett gardróbot is. Ezt a szolgáltatást is adhatod ajándékba .

Anya-lánya

Gyergyai Krisztina- Gresicki Zsófia

Anya: Gyergyai Krisztina (47) , közgazdász, szín-és stílustanácsadó, önimsereti tréner, felnőttképzés oktató, ENFJ

Lánya: Gresicki Zsófia (21), régész, stílustanácsadó asszisztens, INTJ

Kihez menjek?


Gyergyai Krisztinához, ha >>

 • szereted a mozgalmas, érdekes előadásokat,
 • szereted a társasági életet,
 • nyitott és extrovertált személyiség vagy
 • már régóta keresed önmagad,
 • már úgy érzed, túl vagy az élet megpróbáltatásain,
 • letisztult, igazi NŐIes stílusra vágysz
 • átfogó, részletes tanácsadásra vágysz

Gresicki Zsófiához ha >>

 • csendes, visszahúzódó ember vagy
 • introvertált személyiség vagy
 • legszívesebben a szobádban ülnél egész nap egy könyvvel
 • fiatal vagy és fogalmad sincs a stílusokról
 • érdekelnek a személyiségtípusok öltözködési stílusai
 • érdekel a horoszkópok szerinti öltözködés
 • türelmes, nyugodt tanácsadásra vágysz


SZAKÉRTŐ CSAPAT

Gyergyai Krisztina

Stílustanácsadó

"A stílus maga az ember"

Gresicki Zsófia

Stílustanácsadó asszisztens

"A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad"

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: