Átváltoztatunk

Vágj bele az új életedbe és hagyd, hogy az Igazi Nő felszínre törjön benned! Csatlakozz hozzánk, és lépj be egy olyan folyamatba, ahol kiderítjük, ki is vagy valójában! Átváltoztatunk, hogy megtaláljuk a benned rejlő kincset - a valódi TE-t!

  1. Az első lépés az egyéni színtípusod, alkattípusod és személyiségtípusod meghatározása. Szakértőink segítségével feltárjuk, mi az, ami igazán kiemeli szépségedet és kiemeli személyiségedet. Fedezd fel, hogyan lehetsz a legjobb változata önmagadnak!
  2. Ezután következik a stílusod feltérképezése. Sminktanácsadáson veszel részt, hogy megtanulhasd, hogyan emeld ki arcod legvonzóbb vonásait, és milyen smink illik leginkább az egyéniségedhez. De nem állunk meg itt!
  3. Ruhatáradat is megújítjuk, amely tükrözi az egyedi stílusodat. Próbálj ki számtalan olyan ruhadarabot, amelyekkel magabiztosan léphetsz ki az ajtón minden nap. Kiválasztjuk számodra a legmegfelelőbb szetteket, hogy minden alkalommal ragyoghass!
  4. Majd következik a csúcspont: az átalakítás záróakkordjaként szakembereink elkészítik a sminkedet, és felöltöztetünk csodás ruhákba, amelyek igazán kiemelik személyiséged és stílusod. Egy profi fotózással örökítjük meg ezt az emlékezetes pillanatot, ahol a legjobb Önmagadat fogod viszontlátni!
  5. De ez még nem minden! Az átváltoztatás során megszerezheted a szükséges ismereteket és tudást, hogy minden nap stílusosan és magabiztosan öltözködj. Megvásárolhatod az általad kiválasztott ruhákat, így a jövőben valódi stílusos nőként élheted az életedet!

Ne habozz tovább! Vedd fel velünk a kapcsolatot és lépj be egy új világba, ahol az Igazi Nő benned ragyog! Átváltoztatunk, hogy megtaláld és ünnepeld az önmagadban rejlő csodát! Várunk szeretettel az átalakításra, ahol a változás nem csak a képeken látszik, hanem az életedben is! 

Teljes átalakítás nőknek

Zsuzsi átváltozása

Anita átváltozása

STÍLUSTÁBOR

HA még nem vagy biztos abban, hogy egyedül is képes vagy belefogni egy ilyen nagy változásba, és szükéged van megerősítésre, akkor gyere el valamelyik stílustáborba, ahol jó hangulatban, más hölgyekkel együtt tudsz belekóstolni a stílusos világba, bele tudsz szagolni a változás szelébe, és hangulatfotókat is készítünk!