Céges előadások, workshopok

Színtanácsadás és stílustanácsadás cégeknek

Csapatépítő színtanácsadás a munkahelyen

  1. szín-és stílus témában
  2. DISC vagy személyiségtípus játékkal egybekötve
  3. játékos formában különféle csapatépítő feladatokkal

10-15 fő az ideális létszám egy csapatépítő játékhoz.

Stílusos öltözködés a munkahelyen

interaktív előadásomban a jó megjelenés és a magabiztos külső mellett a munkahelyi dress-code és az alapvető munkahelyi öltözködési szabályok is terítékre kerülnek. Az előadás élő és online formában is elérhető az ország egész területén.

1 órás előadás díja: 150.000 Ft

Munkahelyi öltözködés, színtesztelés 

workshop formában munkahelyre kihelyezett színtanácsadást vagy stílustanácsadást vállalok a kolléganőknek, akár nőnapi, karácsonyi ajándékként is.

6-12-18-24 főnek tudunk egyszerre csoportos tanácsadást vállalni, vagy ezen számok többszörösének a megfelelő számú tanácsadó bevonásával.

Eddigi partnereim:

Első benyomás nincs kettő

Sokan tisztában vannak azzal, hogy az első benyomás az egyik legfontosabb dolog a munkahelyi sikerhez vezető úton. A jó megjelenés és a magabiztos külső nem csak egyéni előnyöket biztosítanak, hanem segítenek elérni a szakmai célokat is. És éppen itt jövök én, a legalkalmasabb szakember, aki a munkahelyi dress-code és az alapvető munkahelyi öltözködési szabályok területén nyújt segítséget.

Interaktív előadásomban olyan praktikus tippeket és tanácsokat osztok meg, amelyek nem csak a munkahelyi megjelenést javítják, de segítenek kialakítani a munkavállalók egyéniségéhez illő, megfelelő munkahelyi stílust is. Az előadás élő és online formában is elérhető, így bárhol és bármikor elérhető.

Ha azonban az előadás után további személyre szabott tanácsokra van szükséged, akkor workshop formában munkahelyre kihelyezett színtanácsadást vagy stílustanácsadást is vállalok a kolléganőknek, akár nőnapi, karácsonyi ajándékként is.

Tehát ha szeretnél egy olyan szakértőt, aki segít javítani a dolgozók megjelenésén és magabiztosabbá válni a munkahelyen, akkor én vagyok az, akire szükséged van!