Céges előadások fotói

Szín-és stílustanácsadások: 

Akik már jártak nálam stílustanácsadáson, képzésen, vagy céges előadáson:

Tetszettek a témák és a felkészült tréner, kiváló előadásmóddal. A résztvevők kedvesek, inspirálóak voltak.

Fehér Tünde

stílustanácsadó vállalkozó

Kriszti nagyon kreatívan tud alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez (koronavírus), tetszik a hozzáállása, gondolkodása, nagyon imspiráló és támogató. Remek a network érzéke, embereket és helyzeteket nagyon jól tud összehozni.

Huszár Hajnalka

talpreflexológus

Nagyon elégedett voltam mindennel. Igazán kedves, segítőkész, hiteles és korrekt Ember, illetve Nő vagy! Használható tudást kaptunk, hasznos információkat szereztünk! Hálás köszönet, jó, hogy vagy!

Tóth-Horváth Erika

fotós vállalkozó

Nagyon örülök, hogy megismerhettem Krisztit. Nagyon pozitív személyiség, kreatív, naprakész és sok mindent tanultam és remélem még tanulhatok tőle." 

Baliné Bucskó Beáta

építőipari vállalkozó

Sokrétű tanfolyam, remekül szerkesztett előadásokkal, maximálisan hozzáértő előadóval. Szeretünk Kriszta ❤️ 

György Izabella

Adminisztrátor

Nagyon tetszett, teljesen meg vagyok elégedve a tanfolyammal! :) Még szívesen folytatnám!

Csalló Tünde

szépségápolási tanácsadó

Akik már jártak nálam különböző képzéseken:

 Krisztina előadássorozata új lendületet adott a terveimnek. Köszönöm az egységesítés gondolatát, az ehhez kellő eszközöket és a folyamatos odafigyelést. Az online lehetőség, bár a helyzet hívta életre, mégis úgy érzem így volt tökéletes. Párhuzamosan, gyorsan, a gyakorlatban tudtam követni a neten elvégzendő feladatokat s azonnali sikerélményt nyújtott a tökéletes, jól érthető bemutatásuk. Köszönet Gyergyai Krisztina oktatónak! Erőn felüli energiabefektetésének, széleskörű ismereteinek s a természetesen kedves, valódi mosolygós türelmének. Köszönöm Neki, hogy nem csak a tanórákra megszabott 5x4 órában állt rendelkezésünkre. Ez alatt a több mint egy hét alatt, folyamatosan online kapcsolatban voltunk s a kérdésekre azonnal érkezett a reakció, a segítség. Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon.

Hegedűsné Sághy Zsuzsanna

kézműves

Kedves Krisztina! Nagyon sok ismerettel bővült a tudásom a tanfolyam alatt.

Köszönöm, hogy ilyen profin megszervezted nekünk ezt az online tanfolyamot és minden csoporttársamra külön-külön is és rám is nagyon odafigyeltél végig, valamint a tanfolyamon kívüli időben is számíthattunk támogatásodra. Szívesen vennék részt még más általad szervezett tanfolyamon is, ha lesz rá lehetőség.

Gonda Kriszta

túraszervező

"Krisztina által tartott prezentáció készítő tanfolyamon tanultam meg, hogyan készítek prezentációt, ezzel régi álmom vált valóra, azóta már többször sikeresen tudtam prezentálni. Krisztina rendkívül segítőkész és barátságos egyéniség, ebből kifolyólag már több általa tartott tanfolyamon is részt vettem, amelyek tovább segítettek a szakmai pályámon. Szeretettel ajánlom őt mindenkinek! Oravecz Szilvia."

Oravecz Szilvia

Árspecialitsa / Hotelpricing channelmanager

Köszönöm, hogy találkoztunk, még ha főként online... és nagyon hálás vagyok!

Gyergyai Krisztina véleményem szerint egy nagyon jó oktató és tanító ezt azért gondolom így, mert a képzés nem csak száraz tananyag hanem kreatív sokoldalú és érdekes pont olyan mint Ő maga. A felnőttképzésnél véleményem szerint ez nagyon fontos, hogy a kevés figyelem ami marad a munka és család után azt hogyan tudja valaki bevonzani, és a hab a tortán nálam, hogy ezt jó humorral csinálja. Ebből látszik, hogy tényleg olyat csinál amit szeret.
Örülök, hogy részese lehettem a képzésnek a csoda csapatnak :) 

Preininger Tamás

Prémiumárnyékolók ügyvezető

Nagyon jól éreztem magam, egy igazi női kikapcsolódást nyújtott számomra, nagyon hasznos tanácsokkal egybekötve - a színvilágtól a kreativitásig. Most azon munkálkodom, hogy mindezt meg is tudjam magam körül valósítani. Köszönöm még egyszer minden szervezőnek a fáradságát."


Csiki Enikő


"Nagyon tetszett az előadás. Olyan kérdésekre kaptam választ, amelyek mindig is foglalkoztattak, de az interneten nem találtam elegendő információt.

Már korábban is hallottam arról, hogy be lehet sorolni az embereket különböző évszak típusokba. Ez a besorolás megmutatja, mely színek állnak igazán jól és melyeket kell kerülni. Sokáig keresgéltem ebben a témában, mert szerettem volna megtudni, én vajon melyik típusba tartozok. Erre a kérdésemre egy érdekes teszt keretén belül kaptam választ a "Két délután csak a Nőké" rendezvényen. Ezen kívül átfogó képet kaptam arról, hogyan emelhetjük ki előnyös oldalunkat és hogyan kendőzhetjük el azokat a részeket, amelyekre nem vagyunk a legbüszkébbek csupán a megfelelő ruhadarabok kiválasztásával.

Összességében nagyon tanulságos volt számomra az előadás. Köszönöm 

Király Anita


"Nagyon kellemes hangulatú előadás-beszélgetés-sorozatnak voltam részese, ugyanis a nőiességről, öltözködésről, színekről, kreativitásról kaptunk rövid ízelítőt. Sajnos csak nagyon kevés idő volt rá, de én azóta még jobban odafigyelek ezekre a dolgokra, és olyan sok minden megmaradt bennem, amiket ugyan eddig is talán tudtam, csak nem nyertem megerősítést:) Mindenkinek, akivel utána találkoztam, büszkén meséltem, hogy milyen kellemes volt, milyen sok jót hallhattunk, láthattunk. Köszönet érte. Remélem, hogy még lesznek ilyen meg hasonló tevékenységek. A mérföldkő a helyén, a pozitív élmények gyűlnek az üvegben, és a tavaszi nap sugarai előcsalogatják a NŐ-t téli hangulatából. Köszönet a nőknek, köszönet, hogy Nő vagyok."

Borsos Éva


További vélemények Tőletek

"Természetesen észrevették a sminkemet! Micsoda nő vagy!- mondta a férjem. Még anyósomnak is tetszett- ez azért nem semmi :) Neked köszönhető az eredmény!"

"Nagyon jó lett az előtte-utána képem! Számomra hiánypótló volt ez a délután, főként a smink miatt. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogok ebből hasznosítani . Már várom a következő alkalmat"

"A férjem rögtön észrevette a sminkemet. Azt mondta hogy szokatlan de jó...és nézegetett.... Szóval tetszett neki! Köszönöm! Fogok vele próbálkozni otthon is!"

"Jól éreztem magam, kellemesek az érzéseim a NŐ iskola foglalkozással kapcsolatban. Jól felépítetted a témákat, egymásra épültek a feladatok, pörgős volt, jól kezelted a helyzeteket."

" Jó érzés olyan emberek között lenni, akik hasonló problémákkal állnak szemben a mindennapokban. Jó hangulatú volt a NŐ iskola foglalkozása, jó ötlet volt a kreatívkodás is."

"Kellemes, jól eső érzésem van a NŐ iskola után. Érdekes, és tanulságos volt számomra."

"Jó volt megismerni egy szépség-technikát, amivel ügyesebben tudunk kiválasztani hozzánk illő ruhadarabokat, és hogy mindebben független szemektől is kaptunk segítséget."

"Ötletes feladatok voltak, érdekes témák, szakmai megalapozottsággal"

"Vártam már nagyon az újabb találkozót, hogy érdekes témákról beszélgethessünk olyan társaságban ahol jól érezzük magunkat."

"Nagyon jól éreztem magam, sok újdonsággal gazdagodtam a színeimmel kapcsolatban"

"Nekem a Nő iskola összességében tetszik, és pluszban nagyon jó kikapcsolódás "

"Tanulunk egymástól, jó a hangulat, a társaság. Sajnálni fogom ha már nem lesznek ezek a programok."

"Nagyon jól éreztem magam. Hasznos volt a téma, már foglalkoztatott a színek világa, örülök, hogy itt szembejött velem."

"Jól csinálod Kriszta, a csoport dinamikáját figyelembe véve irányítod a dolgokat, amiket megosztottál velünk, az érdekes és nekem nagyrészt új volt. Élvezetes volt a kendőket nézegetni, az idő észrevétlenül röppent el. "

"Összességében örülök, hogy jelentkeztem ide, és remélem értékes tapasztalatokkal fogok még gazdagodni. "


Csoportos színtanácsadások Fotógaléria

Cégek, akiknek tartottam előadást, vagy képzést:

Blogom legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.