Stílustanácsadó
Stílustanácsadó

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

(a Magyar Stílustanácsadók Szövetségének alapítója)


Szívesen segítek neked, ha szín- és stílustanácsadásra van szükséged, illetve szeretnél személyes shopping élményt is átélni a tanácsadás után. Több, mint 100 színkendő segítségével kikendőzzük a számodra legszebb színeket, azután megnézzük az alkattípusodat. Ennek a 2 információnak a birtokában már sokkal magabiztosabban kereshetsz Hozzád illő szetteket.

Eljöhetsz a lakásbutikomba, és próbálhatsz olyan ruhákat, amelyek kiemelik az egyéniségedet, de szívesen elmegyek Hozzád is tanácsadásra, gardróbrendezésre.


Vásárlás stylinggal, personal shopping a lakásbutikomban, gardróbrendezés, ruha vásárlás Budapesten és Vácon

Öltözködési tanácsadással várlak lakásbutikomban, ahol bejelentkezés után 1 órát csak Rád szánok. Te beállsz a tükör elé, és adom a kezedbe a Hozzád illő hétköznapi szetteket. A végén kiválasztod a neked tetsző holmikat, és a helyszínen meg is vásárolhatod. Fontos számomra, hogy hétköznapi Hölgyek hétköznapi öltözködési igényeit elégítsem ki. 

Ha eljössz a lakásbutikomba vásárolni, biztos lehetsz abban, hogy a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokból alkotok NEKED hétköznapi, könnyen viselhető szetteket! 

Jelentkezz be:

Képek rólam

Nyár típusként a középtónusú kék-szürke-lila-pink kombinációkat viselem legszívesebben. A másik kedvencem a fekete-fehér színkombináció.

Szeretnék jelentkezni!

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.