Stílustanácsadó
Stílustanácsadó

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

(a Magyar Stílustanácsadók Szövetségének alapítója)


Szívesen segítek neked, ha szín- és stílustanácsadásra van szükséged, illetve szeretnél személyes shopping élményt is átélni a tanácsadás után. Egy lakásbutikban találkozhatunk, ahol saját stúdiómban kényelmesen és magabiztosan választhatod ki a hozzád illő ruhákat.

Ha a szakmában szeretnél elmélyülni, és szívesen megtanulnád a szín- és stílustanácsadás fortélyait, akkor stílustanácsadó képzésünket is ajánlom figyelmedbe. Itt a hobbi érdeklődőktől a profi szintig mindenki megtalálhatja a számítását.

Vásárlás stylinggal, personal shopping a lakásbutikomban, gardróbrendezés, ruha vásárlás Budapesten

Öltözködési tanácsadással várlak lakásbutikomban, ahol bejelentkezés után 1 órát csak Rád szánok. Te beállsz a tükör elé, és adom a kezedbe a Hozzád illő hétköznapi szetteket. A végén kiválasztod a neked tetsző holmikat, és a helyszínen meg is vásárolhatod. Fontos számomra, hogy hétköznapi Hölgyek hétköznapi öltözködési igényeit elégítsem ki. 


Vásárlóim választásaiból láthatsz ízelítőt az alábbi montázsokon:

Ha eljössz a lakásbutikomba vásárolni, biztos lehetsz abban, hogy a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokból alkotok NEKED hétköznapi, könnyen viselhető szetteket! 

Jelentkezz be:

Képek rólam

Nyár típusként a középtónusú kék-szürke-lila-pink kombinációkat viselem legszívesebben. A másik kedvencem a fekete-fehér színkombináció.

Szeretnék jelentkezni!

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.