Stílus táborok, női programok

Hamarosan jönnek az új stílustábor időpontok, addig szeretettel ajánlom a Stílustippek Prémium online NŐI klubot, ahol biztonságos, zárt környezetben 2 stílustanácsadótól kaphatsz öltözködési tippeket, valamint közös női programokra részvételi lehetőséget.

Korábbi stílustáborok:

STÍLUSOS feltöltődés Gyergyai Krisztina stílustanácsadóval (befejeződött esemény)

3 nap, 2 éjszaka, 2023. november 17-19,

Különleges őszi táborral várunk Téged. Egy kis faházat bérlünk a Börzsönyben, ami kizárólag a miénk lesz, hogy együtt élvezhessük az időtöltést!


Ha szeretnél feliratkozni későbbi stílustáborokra, stílusos női programokra:

Őszi stílusszieszta Gyergyai Krisztina stílustanácsadóval wellnesshotelben (befejeződött esemény)

3 nap, 2 éjszaka, 2023. október 6-8

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen őszi stílussziesztára, ahol a test és lélek tökéletes kényeztetése vár rád egy *** wellnesshotelben!


Ha szeretnél feliratkozni későbbi stílustáborra, stílusos női programra:

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...