GYIK

1. Mit jelent a színtanácsadás?

A színtanácsadás azt jelenti, hogy beülsz egy székbe, és a tükör előtt 120 színes kendő segítségével megmutatom neked, mely színek a legelőnyösebbek számodra. Összehasonlítunk hasonló színárnyalatokat, és kiválogatjuk a legjobbakat. Megállapítjuk, hogy a 12 színtípusból melyikbe tartozol, kapsz egy színkártyát a TE színpalettáddal, amelynek segítségével tudsz majd ruhákat vásárolni. Megnézzük a jó rúzsszínedet is. Részt vehetsz egyéni vagy csoportos tanácsadáson is. Az egyéni tanácsadáson emailben kapsz egy komplett színelemzést is.   A webhopban lefoglalhatod bármelyik szolgáltatásomat.

2. Milyen színtípusba tartozom?

4 évszaktípus valamelyikébe tartozhatsz, azon belül 12 altípusba. Ezt nem egyszerű megállapítani. Lehet, hogy már sok cikket olvastál a témában, de csak összezavarodtál. Eljöhetsz hozzám egyéni vagy csoportos színtanácsadásra, vagy töltsd ki az ingyenes online színtesztet, lehet, hogy közelebb visz a megoldáshoz!

3. Nem tetszenek a kikendőzött színeim, ilyenkor mi van?

Előfordulhat, hogy félrement egy színtesztelés, tehát, ha nem vagy elégedett a tesztelt színeiddel, akkor kérj másodelemzést. Lehetséges, hogy másik színtípusba tartozol, mint amit egy színtanácsadó megállapított neked, szoktak olyan vendégek érkezni, akik már volta színelemzésen, és rosszul diagosztizálták őket.