Stílustanácsadó kapcsolat

  1. Lakásbutikomban öltözködési tanácsadással vásárolhatod meg a Hozzád illő szetteket
  2. Stílustanácsadó képzésünkön tanulhatsz stílustanácsadónak
  3. Kérhetsz egyedi ajánlatot előadásra, stílusestre, céges rendezvényre

Gyergyai Krisztina- STÍLUSONLINE helyszín

Budapest, XV. kerület, Rákos út 7.

+36-70-367-8475

PODCAST beszélgetéseim elérhetők a YOUTUBE csatornámon:

Stílustanácsadás cikkek:

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: