Personal shopping stílustanácsadóval

2023.01.18

Mai vendégem gardróbfrissítése2023-ban új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám. Mai vendégemnek 4 ruhát választottunk, és egy olyan blézert, amelyet mind a 4 ruhához viselni tud. Barna rojtos fülbevalót és szarvasbogaras brost választott kiegészítőként.

Ha tetszik a poszt, és megnéznéd az árakat is, csatlakozz zárt Facebook csoportomhoz!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...