Personal shopping stílustanácsadóval

2023.01.18

Mai vendégem gardróbfrissítése2023-ban új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám. Mai vendégemnek 4 ruhát választottunk, és egy olyan blézert, amelyet mind a 4 ruhához viselni tud. Barna rojtos fülbevalót és szarvasbogaras brost választott kiegészítőként.

Ha tetszik a poszt, és megnéznéd az árakat is, csatlakozz zárt Facebook csoportomhoz!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Munkahelyi öltözködésnél amellett, hogy megtiszteljük a munkánkat és magunkat az öltözködésünkkel, nem kell beleolvadnunk a szürke átlagemberek sokaságába. Törvényi előírás nincsen a munkahelyi öltözködésre, erre általában íratlan szabályok vonatkoznak, némely cégnél azonban dress code is érvényben van. A covid óta gyökeresen megváltoztak az...

Sokunknak okoz nehézséget a színek kiválasztása. Nem csak a hozzánk illő színekkel van a gond, hanem azzal is, hogy hogyan párosítsunk színeket, vagy hogyan öltözzünk 3 színbe.

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!