Hideg meleg színek

2023.02.07

Hideg ekrü, vagy meleg bézs? Hideg fehér, vagy meleg vajszín? Mitől függ, hogy melyik szín előnyösebb számomra? Az évszak típusomtól. A tavasz és ősz típusú emberek a meleg, a nyár és tél típusú emberek a hideg évszaktípusokhoz tartoznak. Azt gondolná az ember, hogy bézs-bézs, teljesen mindegy, de egyáltalán nem így van! Biztos te is tapasztaltad már, hogy némely vajszínű ruha milyen jó áll rajtad, mások pedig sápasztanak, öregítenek. Ez azért van, mert bézs és bézs között is óriási különbségek vannak. 

A hideg évszaktípusú hölgyeknek a hideg ekrü árnyalatok állnak jól
A hideg évszaktípusú hölgyeknek a hideg ekrü árnyalatok állnak jól
A meleg évszaktípusú hölgyeknek a meleg bézs árnyalatok állnak jól
A meleg évszaktípusú hölgyeknek a meleg bézs árnyalatok állnak jól

Bizonyos földszínek, mint az ekrü, a nyár és tél színtípusú, hideg bőrtónusú hölgyeknek előnyösek. Más színek, mint a pl. a bézs az ősz és tavasz színtípusú, meleg bőrtónusú hölgyeknek előnyösebbek. Ha kíváncsi vagy bővebben a színtípusokra, színekre, regisztrálj a privát elérésű aloldalamra: https://www.stilusonline.hu/szinek-tulajdonsagai/

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...