Hideg meleg színek

2023.02.07

Hideg ekrü, vagy meleg bézs? Hideg fehér, vagy meleg vajszín? Mitől függ, hogy melyik szín előnyösebb számomra? Az évszak típusomtól. A tavasz és ősz típusú emberek a meleg, a nyár és tél típusú emberek a hideg évszaktípusokhoz tartoznak. Azt gondolná az ember, hogy bézs-bézs, teljesen mindegy, de egyáltalán nem így van! Biztos te is tapasztaltad már, hogy némely vajszínű ruha milyen jó áll rajtad, mások pedig sápasztanak, öregítenek. Ez azért van, mert bézs és bézs között is óriási különbségek vannak. 

A hideg évszaktípusú hölgyeknek a hideg ekrü árnyalatok állnak jól
A hideg évszaktípusú hölgyeknek a hideg ekrü árnyalatok állnak jól
A meleg évszaktípusú hölgyeknek a meleg bézs árnyalatok állnak jól
A meleg évszaktípusú hölgyeknek a meleg bézs árnyalatok állnak jól

Bizonyos földszínek, mint az ekrü, a nyár és tél színtípusú, hideg bőrtónusú hölgyeknek előnyösek. Más színek, mint a pl. a bézs az ősz és tavasz színtípusú, meleg bőrtónusú hölgyeknek előnyösebbek. Ha kíváncsi vagy bővebben a színtípusokra, színekre, regisztrálj a privát elérésű aloldalamra: https://www.stilusonline.hu/szinek-tulajdonsagai/

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: