Hideg meleg színek

2023.02.07

Hideg ekrü, vagy meleg bézs? Hideg fehér, vagy meleg vajszín? Mitől függ, hogy melyik szín előnyösebb számomra? Az évszak típusomtól. A tavasz és ősz típusú emberek a meleg, a nyár és tél típusú emberek a hideg évszaktípusokhoz tartoznak. Azt gondolná az ember, hogy bézs-bézs, teljesen mindegy, de egyáltalán nem így van! Biztos te is tapasztaltad már, hogy némely vajszínű ruha milyen jó áll rajtad, mások pedig sápasztanak, öregítenek. Ez azért van, mert bézs és bézs között is óriási különbségek vannak. 

A hideg évszaktípusú hölgyeknek a hideg ekrü árnyalatok állnak jól
A hideg évszaktípusú hölgyeknek a hideg ekrü árnyalatok állnak jól
A meleg évszaktípusú hölgyeknek a meleg bézs árnyalatok állnak jól
A meleg évszaktípusú hölgyeknek a meleg bézs árnyalatok állnak jól

Bizonyos földszínek, mint az ekrü, a nyár és tél színtípusú, hideg bőrtónusú hölgyeknek előnyösek. Más színek, mint a pl. a bézs az ősz és tavasz színtípusú, meleg bőrtónusú hölgyeknek előnyösebbek. Ha kíváncsi vagy bővebben a színtípusokra, színekre, regisztrálj a privát elérésű aloldalamra: https://www.stilusonline.hu/szinek-tulajdonsagai/

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.