Ingyenes színtanácsadás ajándékba- a Stílustippek Haladó Klub tagsága mellé

2023.09.24

Fedezd fel az igazi stílusod: ajándék színelemzés és éves előfizetés a Stílustippek Haladó Szinten klubban!

Cseréld le az unalmas ruhákat a szekrényedből, és készülj fel arra, hogy feltárj egy egész új világot - az Igazi Stílusod világát! Most fantasztikus ajánlattal érkezünk, ami megváltoztathatja az öltözködésed és önbizalmadat.

Egy stílustanácsadás áráért most csatlakozhatsz a Stílustippek Haladó Szinten klubunkhoz, és ezzel egy teljes évnyi exkluzív tartalmat és támogatást vehetsz igénybe. De ez még nem minden! Az elsők között csatlakozók egy AJÁNDÉK írásos színelemzést is kapnak, amely a négy évszak alapján segít megmutatni, melyik színek emelik ki igazi szépségedet és stílusodat.

Miért olyan különleges ez az ajánlat?

Azért, mert a Stílustippek Haladó Szinten klubban való részvétellel új lehetőségek nyílnak meg előtted. Itt nem csak a legfrissebb stílustippeket találod meg, hanem egy egész közösséget, ahol az exkluzív stílustanácsadás keretében fejlesztheted öltözködési stílusodat.

Klubunkban olyan videókhoz férhetsz hozzá, amelyek segítenek megérteni, hogyan kell öltözködni a testalkatodnak és színtípusodnak megfelelően, így soha nem kell többé kétségbeesve nézned a ruhásszekrényed tartalmát.

De ez még nem minden! Zárt Facebook csoportunkban- ahová csak a klubtagok léphetnek be- havonta izgalmas érdekességek és élő bejelentkezések várnak, amelyek még inkább színessé teszik a közösségi életet.

Rögtön az első héttől egy 10 hetes GARDRÓBRENDEZÉS kihívással várunk, hogy még inkább elmélyülj a stílus világában és fejleszd öltözködési készségeidet.

Nincs más teendőd, csak csatlakozz hozzánk most, és hagyd, hogy segítsünk megtalálni és kibontakoztatni az Igazi Stílusodat. Az AJÁNDÉK írásos színelemzés pedig további lépéssel közelebb visz ahhoz, hogy felfedezd, melyik évszak színei hozzák ki belőled a legtöbbet.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Fedezd fel az Igazi stílusod a Stílustippek Haladó Szinten klubban, és tedd szebbé mindennapjaidat! Várunk szeretettel!


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó