Meghalt Gina Lollobrigida

2023.01.16

"Egy nő 20 évesen olyan, mint a jég, 30 évesen melegszik, 40 évesen lesz forró"

95 éves korában meghalt Gina Lollobrigida, olasz színész, énekes, fotóművész. Lollo az 1950-1960-as években az egyik legnépszerűbb szexszimbólum és filmsztár volt a világon. Leghíresebb filmjei: Trapéz, A párizsi Notre-Dame, Gyilkosság a hajón. 

A sikerről alkotott véleménye ambivalens volt:  "a népszerűségnek megvan a jó oldala, sok ajtót kinyit, de az az igazság, hogy mégsem szeretem túlzottan, mert nagyon eltörpíti az ember privát szféráját"

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.