Meghalt Gina Lollobrigida

2023.01.16

"Egy nő 20 évesen olyan, mint a jég, 30 évesen melegszik, 40 évesen lesz forró"

95 éves korában meghalt Gina Lollobrigida, olasz színész, énekes, fotóművész. Lollo az 1950-1960-as években az egyik legnépszerűbb szexszimbólum és filmsztár volt a világon. Leghíresebb filmjei: Trapéz, A párizsi Notre-Dame, Gyilkosság a hajón. 

A sikerről alkotott véleménye ambivalens volt:  "a népszerűségnek megvan a jó oldala, sok ajtót kinyit, de az az igazság, hogy mégsem szeretem túlzottan, mert nagyon eltörpíti az ember privát szféráját"

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.