Ősz színtípus - inspirációk Valentin-napi piros ruhákra

2023.02.14

Az ősz színtípusok egyik kedvence a piros szín. Minden színtípusnak megvannak a maga piros árnyalatai, így az ősz típusnak is. Az ősz típusnak sok szép meleg piros, narancs, bordó árnyalat előnyös. Valentin-napra vedd fel a legszebb piros ruhádat akár otthonra is, és lepd meg magatokat egy finom koktéllal, bonbonnal, vagy sajttállal. Ünnepelni mindig legyen időd. Ha felöltözöl szép ruhába, akkor a hangulatodat is ünnepivé teszed.

Ha TE még nem tudod a színtípusodat, vagy nem tudod, miben lennél csinos, gyere el lakásbutikomba, ahol felöltöztetlek a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokba, és már aznap csinos szetteket akaszthatsz a szerényedbe.

Ha szeretnél komolyabban is inspirálódni, csatlakozz zárt előfizetéses csoportunkba, ahol haladó stílustipp videokat nézhetsz meg.

Tavasz, nyár és tél inspirációkat is találsz a stílusblogomban külön posztokban.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: