Ősz színtípus - inspirációk Valentin-napi piros ruhákra

2023.02.14

Az ősz színtípusok egyik kedvence a piros szín. Minden színtípusnak megvannak a maga piros árnyalatai, így az ősz típusnak is. Az ősz típusnak sok szép meleg piros, narancs, bordó árnyalat előnyös. Valentin-napra vedd fel a legszebb piros ruhádat akár otthonra is, és lepd meg magatokat egy finom koktéllal, bonbonnal, vagy sajttállal. Ünnepelni mindig legyen időd. Ha felöltözöl szép ruhába, akkor a hangulatodat is ünnepivé teszed.

Ha TE még nem tudod a színtípusodat, vagy nem tudod, miben lennél csinos, gyere el lakásbutikomba, ahol felöltöztetlek a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokba, és már aznap csinos szetteket akaszthatsz a szerényedbe.

Ha szeretnél komolyabban is inspirálódni, csatlakozz zárt előfizetéses csoportunkba, ahol haladó stílustipp videokat nézhetsz meg.

Tavasz, nyár és tél inspirációkat is találsz a stílusblogomban külön posztokban.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.