Ősz színtípus - inspirációk Valentin-napi piros ruhákra

2023.02.14

Az ősz színtípusok egyik kedvence a piros szín. Minden színtípusnak megvannak a maga piros árnyalatai, így az ősz típusnak is. Az ősz típusnak sok szép meleg piros, narancs, bordó árnyalat előnyös. Valentin-napra vedd fel a legszebb piros ruhádat akár otthonra is, és lepd meg magatokat egy finom koktéllal, bonbonnal, vagy sajttállal. Ünnepelni mindig legyen időd. Ha felöltözöl szép ruhába, akkor a hangulatodat is ünnepivé teszed.

Ha TE még nem tudod a színtípusodat, vagy nem tudod, miben lennél csinos, gyere el lakásbutikomba, ahol felöltöztetlek a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokba, és már aznap csinos szetteket akaszthatsz a szerényedbe.

Ha szeretnél komolyabban is inspirálódni, csatlakozz zárt előfizetéses csoportunkba, ahol haladó stílustipp videokat nézhetsz meg.

Tavasz, nyár és tél inspirációkat is találsz a stílusblogomban külön posztokban.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Munkahelyi öltözködésnél amellett, hogy megtiszteljük a munkánkat és magunkat az öltözködésünkkel, nem kell beleolvadnunk a szürke átlagemberek sokaságába. Törvényi előírás nincsen a munkahelyi öltözködésre, erre általában íratlan szabályok vonatkoznak, némely cégnél azonban dress code is érvényben van. A covid óta gyökeresen megváltoztak az...

Sokunknak okoz nehézséget a színek kiválasztása. Nem csak a hozzánk illő színekkel van a gond, hanem azzal is, hogy hogyan párosítsunk színeket, vagy hogyan öltözzünk 3 színbe.

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!