Ősz színtípus - inspirációk Valentin-napi piros ruhákra

2023.02.14

Az ősz színtípusok egyik kedvence a piros szín. Minden színtípusnak megvannak a maga piros árnyalatai, így az ősz típusnak is. Az ősz típusnak sok szép meleg piros, narancs, bordó árnyalat előnyös. Valentin-napra vedd fel a legszebb piros ruhádat akár otthonra is, és lepd meg magatokat egy finom koktéllal, bonbonnal, vagy sajttállal. Ünnepelni mindig legyen időd. Ha felöltözöl szép ruhába, akkor a hangulatodat is ünnepivé teszed.

Ha TE még nem tudod a színtípusodat, vagy nem tudod, miben lennél csinos, gyere el lakásbutikomba, ahol felöltöztetlek a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokba, és már aznap csinos szetteket akaszthatsz a szerényedbe.

Ha szeretnél komolyabban is inspirálódni, csatlakozz zárt előfizetéses csoportunkba, ahol haladó stílustipp videokat nézhetsz meg.

Tavasz, nyár és tél inspirációkat is találsz a stílusblogomban külön posztokban.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.