Piros ruha szett

2023.02.18

A piros színt hétköznap vagy alkalmakra is viselheted. Ha szettbe teszed, akkor fehérrel nagyon egyszerű és elegáns viselet. Különböző színtípusoknak különböző pirosak állnak jobban. Arra kell ügyelned, hogy a színtípusodnak megfelelő pirosat viseld. 

Korábbi posztjaimban megtalálod a különböző színtípusok legjobb piros színeit. A piros színnek jelentése is van, így bizonyos alkalmakra nem való, viszont vannak alkalmak, amelyekre kifejezetten elegáns. Pl. esküvőre vendégként ne viseljük. Viszont, ha egy találkozón szeretnénk a középpontba kerülni, esetleg felszólalni, fontos dolgot mondani, akkor nagyon találó választás egy piros-fehér szett.

Ha TE nem tudod, milyen stílus illik Hozzád, de szeretnél alkalomhoz illő szetteket viselni a hétköznapokban, akkor gyere el a lakásbutikomba, és felöltöztetlek! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.