Piros ruha szett

2023.02.18

A piros színt hétköznap vagy alkalmakra is viselheted. Ha szettbe teszed, akkor fehérrel nagyon egyszerű és elegáns viselet. Különböző színtípusoknak különböző pirosak állnak jobban. Arra kell ügyelned, hogy a színtípusodnak megfelelő pirosat viseld. 

Korábbi posztjaimban megtalálod a különböző színtípusok legjobb piros színeit. A piros színnek jelentése is van, így bizonyos alkalmakra nem való, viszont vannak alkalmak, amelyekre kifejezetten elegáns. Pl. esküvőre vendégként ne viseljük. Viszont, ha egy találkozón szeretnénk a középpontba kerülni, esetleg felszólalni, fontos dolgot mondani, akkor nagyon találó választás egy piros-fehér szett.

Ha TE nem tudod, milyen stílus illik Hozzád, de szeretnél alkalomhoz illő szetteket viselni a hétköznapokban, akkor gyere el a lakásbutikomba, és felöltöztetlek! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...