Piros ruha szett

2023.02.18

A piros színt hétköznap vagy alkalmakra is viselheted. Ha szettbe teszed, akkor fehérrel nagyon egyszerű és elegáns viselet. Különböző színtípusoknak különböző pirosak állnak jobban. Arra kell ügyelned, hogy a színtípusodnak megfelelő pirosat viseld. 

Korábbi posztjaimban megtalálod a különböző színtípusok legjobb piros színeit. A piros színnek jelentése is van, így bizonyos alkalmakra nem való, viszont vannak alkalmak, amelyekre kifejezetten elegáns. Pl. esküvőre vendégként ne viseljük. Viszont, ha egy találkozón szeretnénk a középpontba kerülni, esetleg felszólalni, fontos dolgot mondani, akkor nagyon találó választás egy piros-fehér szett.

Ha TE nem tudod, milyen stílus illik Hozzád, de szeretnél alkalomhoz illő szetteket viselni a hétköznapokban, akkor gyere el a lakásbutikomba, és felöltöztetlek! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: