Piros ruha szett

2023.02.18

A piros színt hétköznap vagy alkalmakra is viselheted. Ha szettbe teszed, akkor fehérrel nagyon egyszerű és elegáns viselet. Különböző színtípusoknak különböző pirosak állnak jobban. Arra kell ügyelned, hogy a színtípusodnak megfelelő pirosat viseld. 

Korábbi posztjaimban megtalálod a különböző színtípusok legjobb piros színeit. A piros színnek jelentése is van, így bizonyos alkalmakra nem való, viszont vannak alkalmak, amelyekre kifejezetten elegáns. Pl. esküvőre vendégként ne viseljük. Viszont, ha egy találkozón szeretnénk a középpontba kerülni, esetleg felszólalni, fontos dolgot mondani, akkor nagyon találó választás egy piros-fehér szett.

Ha TE nem tudod, milyen stílus illik Hozzád, de szeretnél alkalomhoz illő szetteket viselni a hétköznapokban, akkor gyere el a lakásbutikomba, és felöltöztetlek! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Munkahelyi öltözködésnél amellett, hogy megtiszteljük a munkánkat és magunkat az öltözködésünkkel, nem kell beleolvadnunk a szürke átlagemberek sokaságába. Törvényi előírás nincsen a munkahelyi öltözködésre, erre általában íratlan szabályok vonatkoznak, némely cégnél azonban dress code is érvényben van. A covid óta gyökeresen megváltoztak az...

Sokunknak okoz nehézséget a színek kiválasztása. Nem csak a hozzánk illő színekkel van a gond, hanem azzal is, hogy hogyan párosítsunk színeket, vagy hogyan öltözzünk 3 színbe.

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!