Stílustanácsadás - mai vendégem gardróbfrissítése

2023.01.25


2023-ban új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám.
Mai vendégem első alkalommal járt nálam. Ő az a hölgy, aki barna és fekete holmikat viselt egész életében. Valahogy a színeket sosem volt alkalma vagy mersze felvenni.
Azt javasoltam neki, hogy kezdésnek ruházzon be egy színes kendőbe és színes táskába. Mivel gyalog jár munkába, szeretett volna a ridikül mellé egy hárizsákot is, amiben a laptopja és a napi holmija elfér. Amikor kiválasztottuk a két táskát, felragyogott a szeme. Nézegette magát a tükörben a táskákkal, éa nagyon elégedett volt. Akkor odaléptem hozzá, és a kezébe adtam ezt a sárga blézert, csak felpróbálni. Szinte másik ember lett ettől a színtől. Csodákozva kémlelete magát a tükörben. Ez én vagyok?. ...
Bizony. Olyan gyönyörű, erőteljes színtípus, akinek az ilyen vakmerő színek emelik ki az egyéniségét. Felbátorodott, és azt mondta, visz néhány új színes blézert.
Azt kértem tőle, hogy előbb viselje az új szerzeményeket, és ha elégedett lesz, jöjjön vissza, és választunk további darabokat. Ezt az utat fokozatosan kell megtenni.
Választottunk egy színes kendőt és egy brost is, amelyek remek kiegészítői a blézernek és a táskáknak. Meglátjuk, visszajön-e.

Hogy tetszik a poszt és a szett, szeretnél több ilyen posztot látni? Ha szeretnél még ilyen posztokat, és az árakra is kíváncsi vagy, csatlakozz Stílusos NŐK Facebook csoportomhoz!


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.