Stílustanácsadás - nyár típus

2023.01.28

A nyár típusú hölgy lágy-világos-hűvös árnyalatú szem, bőr és hajszínnel rendelkezik. Lehet hamvas szőke vagy lágy hidegbarna. A szeme kékes vagy szürke, de mindeképpen vizes árnyalatú, lágy tekintetű.
A hidegebb pasztell, mosott árnyalatú kékek, szürkék és padlizsánok érvényesítik legjobban arcát.

Az embereket megjelenésük alapján 12 évszakcsoportba soroljuk. Az alap 4 évszakon belül a nyár típusú hölgyeket 3 alcsoportba tudjuk szelektálni.


Ezek közül a legvilágosabb típus a világos nyár, vagy más néven nyár-tavasz. Ennek a típusnak  a vonásai lágyak és világosak. Nekik a hidegebb világosabb, pasztell színek állnak jól, ezek a színek hozzák ki igazán az egyéniségüket. A sötét, vagy élénkebb színek elnyomják őket, a melegebb színek pedig betegessé teszik megjelenésüket.

A hideg nyár típus (nyár-tél) hasonlít legjobban egy tél típushoz. A szép, hideg színek emelik ki az arcát, de a kicsit visszafogottabb mértékben, mint egy tél típusnak.

A lágy nyár (nyár-ősz)legfőbb tulajdonsága, hogy törtek a színei. Lágy színei már nem annyira hidegek és világosak, mint a tiszta nyárnak, hanem egy kissé őszbe hajlóan melegebbek és sötétebbek. 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Stílustanácsadó blogom legújabb bejegyzései:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...