Stílustanácsadás - nyár típus

2023.01.28

A nyár típusú hölgy lágy-világos-hűvös árnyalatú szem, bőr és hajszínnel rendelkezik. Lehet hamvas szőke vagy lágy hidegbarna. A szeme kékes vagy szürke, de mindeképpen vizes árnyalatú, lágy tekintetű.
A hidegebb pasztell, mosott árnyalatú kékek, szürkék és padlizsánok érvényesítik legjobban arcát.

Az embereket megjelenésük alapján 12 évszakcsoportba soroljuk. Az alap 4 évszakon belül a nyár típusú hölgyeket 3 alcsoportba tudjuk szelektálni.


Ezek közül a legvilágosabb típus a világos nyár, vagy más néven nyár-tavasz. Ennek a típusnak  a vonásai lágyak és világosak. Nekik a hidegebb világosabb, pasztell színek állnak jól, ezek a színek hozzák ki igazán az egyéniségüket. A sötét, vagy élénkebb színek elnyomják őket, a melegebb színek pedig betegessé teszik megjelenésüket.

A hideg nyár típus (nyár-tél) hasonlít legjobban egy tél típushoz. A szép, hideg színek emelik ki az arcát, de a kicsit visszafogottabb mértékben, mint egy tél típusnak.

A lágy nyár (nyár-ősz)legfőbb tulajdonsága, hogy törtek a színei. Lágy színei már nem annyira hidegek és világosak, mint a tiszta nyárnak, hanem egy kissé őszbe hajlóan melegebbek és sötétebbek. 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Stílustanácsadó blogom legújabb bejegyzései:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: