Stílustippek Haladó Szinten

2023.10.03

A Női Váltó rendezvénynek köszönhetően kolléganőmmel, Andival, lehetőségünk volt részt venni egy inspiráló női vállalkozói rendezvényen, amelyet videoval is megosztottunk veletek.

Andi és én együttműködünk két izgalmas projektben, amelyek a női önbizalom és stílus köré épülnek:

1. Stílustanácsadóképzés: Ha érdekel a divat és az öltözködés világa, szeretnél stílustanácsadóként dolgozni, és szakmailag fejlődnél, akkor 22 alkalmas, 132 tanórás stílustanácsadó képzésünk ideális választás. Tanuld meg a szakma alapjait és mélyedj el a színek világában, hogy ügyfeleidnek még hatékonyabb és személyre szabottabb tanácsokat nyújthass!

2. Női Klub - Stílustippek: A Női Klub célja, hogy nők számára közösségi teret teremtsen, ahol megosztjuk veletek a mindennapi stílustippjeinket, és inspirációt nyerhettek a divat és stílus terén. Ebben a klubban mindenki megtalálhatja a számára releváns tanácsokat és ötleteket a mindennapi öltözködéshez és megjelenéshez.

December 1-ig egy ajándék színelemzést kínálunk mindenkinek, aki csatlakozik a klubhoz! Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy még jobban megismerd saját stílusodat és személyiségedet, és hogy új barátokra és inspirációra lelj a Női Klubban.

Szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik a stílus, az önbizalom és a közösségépítés iránt. Reméljük, hogy minél több nő csatlakozik hozzánk, hogy együtt építsük a stílusos és magabiztos jövőnket! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó