Színtípusok színei

2023.02.15

Jól áll nekem a KÉK?

Nincsen olyan szín, hogy KÉK. A kéknek rengeteg árnyalata létezik, van olyan árnyalat, amelyben gyönyörűnek és fiatalnak érzem magam. Viszont van olyan árnyalat is, amely sápaszt, vagy öregít. Minden színtípusnak megvannak a saját kékjei, ahogyan a képen is láthatod.

Ha TE még nem tudod a színtípusodat, akkor gyere el a lakásbutikomba, ahol a színtípusodnak megfelelő hétköznapi szetteket vásárolhatsz, vagy írj nekem a gyergyakrisztina@gmail.com címre!

A türkiz a kékeszöld színek csoportja. Sok árnyalata létezik. A különböző árnyalatok különböző tulajdonságokkal bírnak. Nem elég kiválasztanod egy türkiz árnyalatot magadnak, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színtípusba tartozol.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.