Színtípusok színei

2023.02.15

Jól áll nekem a KÉK?

Nincsen olyan szín, hogy KÉK. A kéknek rengeteg árnyalata létezik, van olyan árnyalat, amelyben gyönyörűnek és fiatalnak érzem magam. Viszont van olyan árnyalat is, amely sápaszt, vagy öregít. Minden színtípusnak megvannak a saját kékjei, ahogyan a képen is láthatod.

Ha TE még nem tudod a színtípusodat, akkor gyere el a lakásbutikomba, ahol a színtípusodnak megfelelő hétköznapi szetteket vásárolhatsz, vagy írj nekem a gyergyakrisztina@gmail.com címre!

A türkiz a kékeszöld színek csoportja. Sok árnyalata létezik. A különböző árnyalatok különböző tulajdonságokkal bírnak. Nem elég kiválasztanod egy türkiz árnyalatot magadnak, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színtípusba tartozol.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Munkahelyi öltözködésnél amellett, hogy megtiszteljük a munkánkat és magunkat az öltözködésünkkel, nem kell beleolvadnunk a szürke átlagemberek sokaságába. Törvényi előírás nincsen a munkahelyi öltözködésre, erre általában íratlan szabályok vonatkoznak, némely cégnél azonban dress code is érvényben van. A covid óta gyökeresen megváltoztak az...

Sokunknak okoz nehézséget a színek kiválasztása. Nem csak a hozzánk illő színekkel van a gond, hanem azzal is, hogy hogyan párosítsunk színeket, vagy hogyan öltözzünk 3 színbe.

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!