Színtípusok színei

2023.02.15

Jól áll nekem a KÉK?

Nincsen olyan szín, hogy KÉK. A kéknek rengeteg árnyalata létezik, van olyan árnyalat, amelyben gyönyörűnek és fiatalnak érzem magam. Viszont van olyan árnyalat is, amely sápaszt, vagy öregít. Minden színtípusnak megvannak a saját kékjei, ahogyan a képen is láthatod.

Ha TE még nem tudod a színtípusodat, akkor gyere el a lakásbutikomba, ahol a színtípusodnak megfelelő hétköznapi szetteket vásárolhatsz, vagy írj nekem a gyergyakrisztina@gmail.com címre!

A türkiz a kékeszöld színek csoportja. Sok árnyalata létezik. A különböző árnyalatok különböző tulajdonságokkal bírnak. Nem elég kiválasztanod egy türkiz árnyalatot magadnak, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színtípusba tartozol.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...