Tél típus ruhavásárlás

2023.04.27

A tél típusok általában élénk, kontrasztos színekben ragyognak, amelyek jól kiemelik a bőrszínüket és hajszínüket. 

A hideg, sötét árnyalatokban találhatók meg a legjobban, mint például a mély bíbor, a sötétzöld, a navy kék és a fekete. Általánosságban elmondható, hogy a tél színtípusnak hideg, élénk színeket kell választania a tavaszi ruhatárához.

A tavaszi ruhatár kialakításakor a tél színtípusnak fontos, hogy tartsa magát a hideg, élénk színekhez. Az élénk zöld és rózsaszín remek választás lehet egy szép blúzhoz vagy pulóverhez. A tavaszi szezonban a virágmintás ruhadarabok is népszerűek, amelyeknek a színei jól passzolnak a tél színtípus palettájához. Az élénk színek mellett a tél típusoknak továbbra is érdemes tartaniuk a sötét, kontrasztos árnyalatokhoz is. Egy fekete blézer vagy sötétkék farmernadrág jól passzolhat az élénkebb színekkel.

A kontrasztos minták a tél színtípusnak bármikor jól állnak, beleértve a tavaszt is. A tél típusok kontrasztos külsőt kölcsönöznek maguknak a sötét, hideg és élénk színek használatával, és ugyanaz az elv érvényes a mintákra is.

A kontrasztos minták sokféle formában és stílusban megtalálhatók, az egyszerű és letisztult geometriai mintáktól kezdve, a bonyolultabb, virágos vagy állatmintás darabokig. A tavaszi szezonban népszerűek az élénk, kontrasztos virágminták, amelyek tökéletesen passzolnak a tél színtípus élénk palettájához.

A kontrasztos minták kiválóan alkalmasak arra, hogy kiemeljék a tél színtípus bőrszínét és hajszínét, miközben megőrzik azokat az erős vonásokat, amelyek a típushoz kapcsolódnak. Például, egy fekete-fehér kockás kabát, vagy egy zöld-fehér pöttyös blúz tökéletesen kiemelheti a tél színtípus szépségét.

A tél színtípus számára fontos, hogy ne csak a színekre koncentráljon, hanem a textúrákra is. A bársony, a selyem és a bőr tökéletesen passzolnak a tél színtípus hideg, sötét stílusához. A textúrák hozzáadása az outfitekhez az élénkebb színek mellett még inkább kiemeli a tél színtípus ragyogó megjelenését.

Ha szeretnéd kipróbálni a kontrasztos mintákat tavasszal, érdemes kezdeni egy egyszerűbb darabbal, például egy geometriai mintás sállal vagy egy pöttyös blúzzal, majd fokozatosan lépni tovább az erősebb mintákra. Ha jól választasz, akkor a kontrasztos minták sokat tehetnek a tavaszi ruhatárad stílusáért és egyéniségéért. 

Összességében a tél színtípusnak rengeteg lehetősége van a tavaszi ruhatár kialakítására. Ha TE még nem tudod a stílusodat, akkor gyere el hozzám vásárolni, vagy csatlakozz STÍLUSTIPPEK HALADÓ SZINTEN klubunkhoz!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó