Geometrikus ruhák - hogyan viseljünk geometrikus mintákat?

2023.03.21

A geometrikus minta a drámai stílusú hölgyek egyik legjobb választása lehet, főként nagyobb felületen viselve. Ha szeretnél geometrikus mintájú ruhát viselni, itt van néhány ötlet a megjelenésed frissítéséhez: 

  1. Kombináld egyszínű kiegészítőkkel: Ha az outfitedben dominál a geometrikus minta, akkor érdemes egyszínű kiegészítőket használni, hogy ne legyen túl zsúfolt a megjelenésed. Például, ha egy geometrikus mintás ruhát viselsz, akkor egyszínű cipővel, táska és karkötővel kiegészítve az egész megjelenésed egyensúlyban lesz. 
  2. Kísérletezz kontrasztos színekkel: Ha több szín található a geometrikus mintádon, akkor válassz olyan kiegészítőket, amelyek kontrasztos színűek a mintával. Például, ha a mintád kék és zöld, válassz piros cipőt vagy táska, hogy kiemelje a minta színeit. 
  3. Az egyszerűség a kulcs: Ha a mintád nagyon bonyolult, akkor fontos, hogy a ruhád egyszerű legyen. Válassz olyan ruhadarabot, amelynek a vágása egyszerű, hogy ne legyen túl sok a minta és az összhatás ne legyen zsúfolt. 
  4. Válassz a testalkatodnak megfelelő ruhadarabot: Ha alacsony vagy, akkor a kisebb geometrikus minták előnyösebbek lehetnek, míg ha magas vagy, akkor a nagyobb minták is jól mutathatnak rajtad. 
  5. Légy önmagad: Ne félj kísérletezni a geometrikus mintával és hozd ki belőle a legtöbbet! Az öltözködés alapvetően arról szól, hogy jól érezd magad a bőrödben, és az öltözéked segítségével kifejezd önmagad.  

Ha TE még nem vagy ilyen bevállalós, vagy egyáltalán nem ismered a stílusodat, akkor gyere el hozzám a lakásbutikomba, és a kezedbe adok Hozzád illő szetteket!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó