Kapszulagardrób tavaszra és nyárra

2024.04.16

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Az e-könyvünk telis-tele van hasznos tippekkel és praktikákkal arról, hogyan hozd létre saját, személyre szabott kapszulagardróbodat. 70 oldalon keresztül vezetünk téged lépésről lépésre, miközben színes képek és inspiráló ötletek segítenek abban, hogy megtaláld a tökéletes kombinációkat a ruhatáradban.

Miért pont a kapszulagardrób? Nos, azért, mert ez a megközelítés nemcsak időt és helyet takarít meg, hanem segít abban is, hogy kizárólag azokat a ruhadarabokat tartsd meg, amik valóban hozzád passzolnak és amiket szeretsz is viselni. Ezáltal könnyebb lesz reggelente öltözködni, és mindig tökéletesen öltözöttnek érezheted magad!

Az e-könyvünk nemcsak a ruhatárad összeállítását segíti, hanem még a pakolásban is társaságodra lesz. Nyaralás előtt például nem kell többé órákat töltened a ruhák válogatásával és csomagolásával. Mi segítünk neked abban, hogy könnyedén összeállítsd az ideális nyaralós szetteket, így a vakáció már csak a kényelemről és a pihenésről szólhat!

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, és készítsd el saját, egyedi kapszulagardróbodat a mi e-könyvünk segítségével! Legyen ez az év a stílusos önmagad felfedezésének éve! Mindössze 5000 Ft-os áron megszerezheted a webshopban: Webáruház

Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az úton!

Gyergyai Krisztina, szín-és stílustanácsadó