Magyar Stílustanácsadók Szövetsége - stílustalálkozó

2023.02.06

A Continental Hotelben újra stílustalálkozót tartott a Magyar Stílustanácsadók Szövetsége februárban. A találkozón sok mindenről beszélgettünk, megosztottuk egymással munkásságunkat, sikereinket, új projektjeinket egy finom ebéd mellett. Néhány fotót is készítettünk. Érdekesség, hogy a gyönyörű szálloda egész enteriőrje meleg fényű, és meleg árnyalatú, így a hideg színtípusú hölgyek (pl. én) sajnos nagyon előnytelenül néznek ki a fotókon. Ez persze nem rontotta a hangulatunkat. Kolléganőmmel, Andival készítettünk 1-2 közös fotót, és videot is (a képek alatt megtekintheted). Zsófia lányommal is lőttünk egy szelfit. 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.