Magyar Stílustanácsadók Szövetsége - stílustalálkozó

2023.02.06

A Continental Hotelben újra stílustalálkozót tartott a Magyar Stílustanácsadók Szövetsége februárban. A találkozón sok mindenről beszélgettünk, megosztottuk egymással munkásságunkat, sikereinket, új projektjeinket egy finom ebéd mellett. Néhány fotót is készítettünk. Érdekesség, hogy a gyönyörű szálloda egész enteriőrje meleg fényű, és meleg árnyalatú, így a hideg színtípusú hölgyek (pl. én) sajnos nagyon előnytelenül néznek ki a fotókon. Ez persze nem rontotta a hangulatunkat. Kolléganőmmel, Andival készítettünk 1-2 közös fotót, és videot is (a képek alatt megtekintheted). Zsófia lányommal is lőttünk egy szelfit. 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...