Magyar Stílustanácsadók Szövetsége - stílustalálkozó

2023.02.06

A Continental Hotelben újra stílustalálkozót tartott a Magyar Stílustanácsadók Szövetsége februárban. A találkozón sok mindenről beszélgettünk, megosztottuk egymással munkásságunkat, sikereinket, új projektjeinket egy finom ebéd mellett. Néhány fotót is készítettünk. Érdekesség, hogy a gyönyörű szálloda egész enteriőrje meleg fényű, és meleg árnyalatú, így a hideg színtípusú hölgyek (pl. én) sajnos nagyon előnytelenül néznek ki a fotókon. Ez persze nem rontotta a hangulatunkat. Kolléganőmmel, Andival készítettünk 1-2 közös fotót, és videot is (a képek alatt megtekintheted). Zsófia lányommal is lőttünk egy szelfit. 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.