Ősz típus - stílustanácsadás

2023.01.30

Ha az őszre gondolsz, akkor különböző képek jelennek meg a szemed előtt. Először nézzük meg, mely színárnyalatok tűnnek fel az őszi tájban:

Ha más perspektívából nézed, akkor viszont 3 jól elkülöníthető csoportba lehet osztani a színeket .

Az ősz típusú embereknek nem ugyanazon színek állnak a legjobban. 

  1. vannak őszök, akiknek a lágyabb, nyáriasabb színek előnyösebbek, ők a lágy ősz típusok
  2. vannak, akiknek a melegebb narancsos árnyalatok állnak jobban, ők a meleg ősz típusok
  3. és vannak, akiknek a sötétebb, téliesebb színek a legmegfelelőbbek, ők a sötét ősz típusok.

Ha TE is szeretnéd tudni, mely színtípusba tartozol, érdekel, hogy hogyan öltözködj a hétköznapokban, szeretnél lakásbutikomban személyre szabott szetteket próbálgatni és vásárolni, vagy eljönnél szín-és stílustanácsadó képzésre, írj nekem a gyergyaikrisztina@gmail.com email címre, vagy küldd el az alábbi űrlapot:


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legújabb stílustanácsadó cikkeim:

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.