Ősz típus - stílustanácsadás

2023.01.30

Ha az őszre gondolsz, akkor különböző képek jelennek meg a szemed előtt. Először nézzük meg, mely színárnyalatok tűnnek fel az őszi tájban:

Ha más perspektívából nézed, akkor viszont 3 jól elkülöníthető csoportba lehet osztani a színeket .

Az ősz típusú embereknek nem ugyanazon színek állnak a legjobban. 

  1. vannak őszök, akiknek a lágyabb, nyáriasabb színek előnyösebbek, ők a lágy ősz típusok
  2. vannak, akiknek a melegebb narancsos árnyalatok állnak jobban, ők a meleg ősz típusok
  3. és vannak, akiknek a sötétebb, téliesebb színek a legmegfelelőbbek, ők a sötét ősz típusok.

Ha TE is szeretnéd tudni, mely színtípusba tartozol, érdekel, hogy hogyan öltözködj a hétköznapokban, szeretnél lakásbutikomban személyre szabott szetteket próbálgatni és vásárolni, vagy eljönnél szín-és stílustanácsadó képzésre, írj nekem a gyergyaikrisztina@gmail.com email címre, vagy küldd el az alábbi űrlapot:


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legújabb stílustanácsadó cikkeim:

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: