Ősz típus - stílustanácsadás

2023.01.30

Ha az őszre gondolsz, akkor különböző képek jelennek meg a szemed előtt. Először nézzük meg, mely színárnyalatok tűnnek fel az őszi tájban:

Ha más perspektívából nézed, akkor viszont 3 jól elkülöníthető csoportba lehet osztani a színeket .

Az ősz típusú embereknek nem ugyanazon színek állnak a legjobban. 

  1. vannak őszök, akiknek a lágyabb, nyáriasabb színek előnyösebbek, ők a lágy ősz típusok
  2. vannak, akiknek a melegebb narancsos árnyalatok állnak jobban, ők a meleg ősz típusok
  3. és vannak, akiknek a sötétebb, téliesebb színek a legmegfelelőbbek, ők a sötét ősz típusok.

Ha TE is szeretnéd tudni, mely színtípusba tartozol, érdekel, hogy hogyan öltözködj a hétköznapokban, szeretnél lakásbutikomban személyre szabott szetteket próbálgatni és vásárolni, vagy eljönnél szín-és stílustanácsadó képzésre, írj nekem a gyergyaikrisztina@gmail.com email címre, vagy küldd el az alábbi űrlapot:


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legújabb stílustanácsadó cikkeim:

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.