Őszi ruha szettek 

2023.09.01

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

Az ŐSZ színtípus:

Az ŐSZ színtípusú nőknek érdemes viselni azokat a sötétebb, melegebb színeket, amelyek harmonizálnak a bőr, haj és szem színükkel. Ezek a színek segítenek kiemelni természetes szépségüket és magabiztosan öltözködni ősszel is. Itt van néhány ötlet, hogyan alkothatsz stílusos őszi szetteket, ha ŐSZ színtípusú vagy:

  1. Bordó és mélyzöld: Ezek a színek ideálisak az ŐSZ színtípus számára. Próbálj ki egy bordó blúzt vagy pulóvert mélyzöld nadrággal vagy szoknyával kombinálva.

  2. Teafa és tégla: A teafa és tégla színek is szépen passzolnak az ŐSZ színtípushoz. Egy teafa színű kabát vagy tégla színű ruha stílusos választás lehet.

  3. Sárga kiegészítőkkel: Bátran használj sárga kiegészítőket, mint például sárga cipő, táska, vagy kendő, hogy feldobd az őszi szettedet.

A TÉL színtípus:

A TÉL színtípusú nőknek az élénk, hideg színek jól állnak, és ősszel sem kell teljesen elhagyniuk azokat. Továbbra is viselhetik karakterisztikus, élénk színeiket, hogy egyedülálló stílusukat és személyiségüket kifejezzék. Íme néhány ötlet a TÉL színtípusok számára:

  1. Királykék: A királykék egy elegáns és feltűnő szín, ami jól mutat egy őszi kabát vagy ruha formájában.

  2. Lila és pink: Ezek a hideg árnyalatok is nagyszerűek a TÉL színtípusú nőknek. Próbálj ki egy lila színű szoknyát vagy mélyrózsaszín blúzt, kardigánt.

  3. Fehér és fekete kontraszt: A fehér és fekete kombináció mindig divatos, és a TÉL színtípus számára is megfelelő választás lehet. Egy fehér blúz fekete nadrággal vagy szoknyával mindig elegáns.

Ha szeretnél színhelyes ruhadarabokat beszerezni, látogass el a lakásbutikusomba, ahol személyre szabottan segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb darabokat, és megtanítalak, hogyan kombinálhatod őket stílusos tavaszi szettekké. Ne habozz, és fedezd fel az egyedi stílusodat az őszi időszakban is!


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó