Párizsi divathét 2023

2023.01.25

Elképzelem, ahogy reggel viszem az iskolába a gyereket egy ilyen szettben... Mekkora sikerem lenne. Bár a zsákanyagot még magamra tudnám tekerni hajnalban. 


Amúgy én azt értem, hogy ezek show műsorok, és akkor beszél róluk az egész világ (jelen esetben én is), ha minél őrültebb kreációkat vonultatnak fel...Ráadásul én szeretem az egyediséget. Stílustanácsadóként azt mondom a vendégeimnek, hogy merjenek mások lenni, legyen mindenki egyéniség. Én is az vagyok. De egyszerűen nem értem, hogy ezek a "ruhák" hogyan kapcsolódnak a tavaszidivathoz. Szobrászatnak kiválóak, show műsornak szuperek, de úgy érzem, hogy egy szűk csoport konkrétan szórakozik, mi nézzük a műsort, és ők jól megélnek ebből (tervezők és megjelent vendégek). Ezt hívják cirkusznak.


Ha TE még keresed a stílusodat, de nem fejjel lefelé akarod magad elé tenni az estélyit, és nem a házállatodat akarod magadon viselni, akkor gyere el stílustanácsadásra, vagy állítsunk össze lakásbutikomban személyre szabott szetteket Neked! 


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb blogcikkeim

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.