Párizsi divathét 2023

2023.01.25

Elképzelem, ahogy reggel viszem az iskolába a gyereket egy ilyen szettben... Mekkora sikerem lenne. Bár a zsákanyagot még magamra tudnám tekerni hajnalban. 


Amúgy én azt értem, hogy ezek show műsorok, és akkor beszél róluk az egész világ (jelen esetben én is), ha minél őrültebb kreációkat vonultatnak fel...Ráadásul én szeretem az egyediséget. Stílustanácsadóként azt mondom a vendégeimnek, hogy merjenek mások lenni, legyen mindenki egyéniség. Én is az vagyok. De egyszerűen nem értem, hogy ezek a "ruhák" hogyan kapcsolódnak a tavaszidivathoz. Szobrászatnak kiválóak, show műsornak szuperek, de úgy érzem, hogy egy szűk csoport konkrétan szórakozik, mi nézzük a műsort, és ők jól megélnek ebből (tervezők és megjelent vendégek). Ezt hívják cirkusznak.


Ha TE még keresed a stílusodat, de nem fejjel lefelé akarod magad elé tenni az estélyit, és nem a házállatodat akarod magadon viselni, akkor gyere el stílustanácsadásra, vagy állítsunk össze lakásbutikomban személyre szabott szetteket Neked! 


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb blogcikkeim

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: