Párizsi divathét 2023

2023.01.25

Elképzelem, ahogy reggel viszem az iskolába a gyereket egy ilyen szettben... Mekkora sikerem lenne. Bár a zsákanyagot még magamra tudnám tekerni hajnalban. 


Amúgy én azt értem, hogy ezek show műsorok, és akkor beszél róluk az egész világ (jelen esetben én is), ha minél őrültebb kreációkat vonultatnak fel...Ráadásul én szeretem az egyediséget. Stílustanácsadóként azt mondom a vendégeimnek, hogy merjenek mások lenni, legyen mindenki egyéniség. Én is az vagyok. De egyszerűen nem értem, hogy ezek a "ruhák" hogyan kapcsolódnak a tavaszidivathoz. Szobrászatnak kiválóak, show műsornak szuperek, de úgy érzem, hogy egy szűk csoport konkrétan szórakozik, mi nézzük a műsort, és ők jól megélnek ebből (tervezők és megjelent vendégek). Ezt hívják cirkusznak.


Ha TE még keresed a stílusodat, de nem fejjel lefelé akarod magad elé tenni az estélyit, és nem a házállatodat akarod magadon viselni, akkor gyere el stílustanácsadásra, vagy állítsunk össze lakásbutikomban személyre szabott szetteket Neked! 


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb blogcikkeim

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Munkahelyi öltözködésnél amellett, hogy megtiszteljük a munkánkat és magunkat az öltözködésünkkel, nem kell beleolvadnunk a szürke átlagemberek sokaságába. Törvényi előírás nincsen a munkahelyi öltözködésre, erre általában íratlan szabályok vonatkoznak, némely cégnél azonban dress code is érvényben van. A covid óta gyökeresen megváltoztak az...

Sokunknak okoz nehézséget a színek kiválasztása. Nem csak a hozzánk illő színekkel van a gond, hanem azzal is, hogy hogyan párosítsunk színeket, vagy hogyan öltözzünk 3 színbe.