Párizsi divathét 2023

2023.01.25

Elképzelem, ahogy reggel viszem az iskolába a gyereket egy ilyen szettben... Mekkora sikerem lenne. Bár a zsákanyagot még magamra tudnám tekerni hajnalban. 


Amúgy én azt értem, hogy ezek show műsorok, és akkor beszél róluk az egész világ (jelen esetben én is), ha minél őrültebb kreációkat vonultatnak fel...Ráadásul én szeretem az egyediséget. Stílustanácsadóként azt mondom a vendégeimnek, hogy merjenek mások lenni, legyen mindenki egyéniség. Én is az vagyok. De egyszerűen nem értem, hogy ezek a "ruhák" hogyan kapcsolódnak a tavaszidivathoz. Szobrászatnak kiválóak, show műsornak szuperek, de úgy érzem, hogy egy szűk csoport konkrétan szórakozik, mi nézzük a műsort, és ők jól megélnek ebből (tervezők és megjelent vendégek). Ezt hívják cirkusznak.


Ha TE még keresed a stílusodat, de nem fejjel lefelé akarod magad elé tenni az estélyit, és nem a házállatodat akarod magadon viselni, akkor gyere el stílustanácsadásra, vagy állítsunk össze lakásbutikomban személyre szabott szetteket Neked! 


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb blogcikkeim

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.