Stílustanácsadás - fotósorozat stylinggal

2023.06.19

Stílustanácsadóként szakértelmemmel és szenvedélyemmel vállalom a teljes átalakításod és a fotózás stylinggal való megörökítését. Az általam nyújtott szolgáltatások révén garantálom, hogy új megjelenésedben magabiztosan és lenyűgözően tündökölhetsz.

Először is, személyes találkozónkon részletesen megbeszéljük a stíluspreferenciáidat, céljaidat és az elképzeléseidet. Ez alapján kidolgozom egyéni stílusprogramodat, amely figyelembe veszi testalkatod, színeidet és egyéb egyedi jellemzőid.

A fotózás napján professzionális sminkmesterrel és hajszakértővel dolgozom együtt, hogy az arcod és hajad megkapja a tökéletes kezelést. Személyre szabott sminket alkalmazunk, amely hangsúlyozza vonásaidat és kiemeli szépségedet. A hajadat pedig különleges frizurákba formázzuk, amelyek tökéletesen illeszkedik új stílusodhoz.

Ezenkívül, lakásbutikomban ruhákat próbálsz, hogy a legjobb szettet állíthassuk össze számodra. Különböző stílusokat, színeket és anyagokat kombinálunk, hogy egyedi és magával ragadó megjelenést érjünk el. Összesen 3 különleges szettet választunk ki, amelyekbe belebújhatsz a fotózás során.

A fotózás során profi fotós készíti el a képeket, aki tapasztalatával és kreativitásával tökéletesen megörökíti új stílusodat. A fotózáson a TE stílusodhoz választjuk a helyszínt. A célunk az, hogy minden egyes kép egyedi legyen és visszaadja személyiségedet és stílusodat.

Amennyiben a fotózás során tetszik valamelyik szett, azt igény esetén meg is vásárolhatod. Így a mindennapi életedben is hordhatod és folytathatod az új stílusodat.

Teljes átalakítást és fotózást stylinggal vállalok, hogy segítsek felfedezni az új és lenyűgöző stílusodat. Engedd, hogy szakértelmemmel és kreativitásommal megváltoztassam az életedet!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó