Stílustanácsadás - vásárlás stílustanácsadóval

2023.01.17

Mai vendégem gardróbfrissítése
2023-ban új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám a lakásbutikomba.


Mai vendégem tanárnő. Alapvetően a fekete színt szereti. Szerencsére jól is áll neki. Tél típusként lassanként becsempészünk 1-1 hozzá illő színt a gardróbjába. Most a pinket próbálom megszerettetni vele. Kiegészítőként szuper egy pink kendő és egy pink fülbevaló, ami ad neki egy kis magabiztosságot. Próba közben megtetszett neki a pink felső is. Megbeszéltük, hogy a következő előadásához viselni fogja, hiszen a pink vonzza a tekinteteket. 1 szoknyához 4 különböző blúzt tud viselni, és bármely fekete nadrágjához.is illenek a blúzok.
 
Ha tetszik a poszt és a szettek, és kíváncsi vagy az árakra is, akkor csatlakozz Stílusos NŐK Facebook csoportomhoz! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.