Stílustanácsadás - vásárlás stílustanácsadóval

2023.01.17

Mai vendégem gardróbfrissítése
2023-ban új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám a lakásbutikomba.


Mai vendégem tanárnő. Alapvetően a fekete színt szereti. Szerencsére jól is áll neki. Tél típusként lassanként becsempészünk 1-1 hozzá illő színt a gardróbjába. Most a pinket próbálom megszerettetni vele. Kiegészítőként szuper egy pink kendő és egy pink fülbevaló, ami ad neki egy kis magabiztosságot. Próba közben megtetszett neki a pink felső is. Megbeszéltük, hogy a következő előadásához viselni fogja, hiszen a pink vonzza a tekinteteket. 1 szoknyához 4 különböző blúzt tud viselni, és bármely fekete nadrágjához.is illenek a blúzok.
 
Ha tetszik a poszt és a szettek, és kíváncsi vagy az árakra is, akkor csatlakozz Stílusos NŐK Facebook csoportomhoz! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: