Stílustanácsadás - vásárlás stílustanácsadóval

2023.01.17

Mai vendégem gardróbfrissítése
2023-ban új rovatomban 1-1 vásárlóm választását megosztom veletek árakkal együtt, hogy inspirálódjatok, és kedvet kapjatok eljönni hozzám a lakásbutikomba.


Mai vendégem tanárnő. Alapvetően a fekete színt szereti. Szerencsére jól is áll neki. Tél típusként lassanként becsempészünk 1-1 hozzá illő színt a gardróbjába. Most a pinket próbálom megszerettetni vele. Kiegészítőként szuper egy pink kendő és egy pink fülbevaló, ami ad neki egy kis magabiztosságot. Próba közben megtetszett neki a pink felső is. Megbeszéltük, hogy a következő előadásához viselni fogja, hiszen a pink vonzza a tekinteteket. 1 szoknyához 4 különböző blúzt tud viselni, és bármely fekete nadrágjához.is illenek a blúzok.
 
Ha tetszik a poszt és a szettek, és kíváncsi vagy az árakra is, akkor csatlakozz Stílusos NŐK Facebook csoportomhoz! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...