Szín-és stílustanácsadó képzés indul

2023.01.22

Az elmúlt években sokan kérdeztétek tőlem, hogy mikor fogok Budapesten is stílustanácsadó képzést szervezni. Örömmel jelentem, hogy 2023-tól kolléganőmmel Szín és Stílus Andival közösen megvalósítjuk álmunkat és teljes körű stílustanácsadó képzés indul. 


A stílustanácsadó munkája átfogó ismereteket igényel. Egyrészt szükséges jól felismerni a színeket, és megtanulni a színtípusokat. Másrészt a jó elemzéshez fontos meglátni a vendég stílusát, alkatát, a számára előnyös fazonokat, textileket. Fel kell ismerni személyiségéhez, életmódjához passzoló ruhadarabokat és ezekből szetteket alkotni tudni.

A szín-és stílustanácsadó képzés 2 modulos lesz. Egy kurzus csak színtanácsadó tanfolyam, egy kurzus pedig átfogó stílustanácsadó tanfolyam. A 2*11 alkalmas stílustanácsadó képzés tematikáját a weboldalamon elolvashatod.

Andival nagy gonddal állítjuk össze a tananyagot, és több témában vendégelőadókat is felkértünk, hogy minél színesebb legyen a stílustanácsadó képzés.

Minden vendégelőadó, akit megkerestünk, örömmel vállalta a felkérést, így büszkén osztom meg veletek a névsort:


Makány Márta divattervező, Révész Napsugár kortárs grafikus művész, Tarcsay Mária színdinamikai mérnök, stílustanácsadó, Dr. Szolnoki Nikolett pszichiáter, stílustanácsadó, Szakács Gábor divatblogger.


A stílustanácsadó tanfolyam a szerelemgyerekünk, így a szuper elméleti anyagok mellett sok gyakorlás is vár rátok, és a végén útravalót is kaptok tőlünk, amivel megkezdhetitek önálló munkátokat.

Nem csak szín-és stílustanácsadó kolléganőket szeretnénk képezni, hanem nagy szeretettel várunk akkor is, ha van egy divatáru üzleted, és profi kiszolgálásban részesítenéd a vevőidet, vagy szépségszalonod szolgáltatásait szeretnéd igényesebbé tenni, esetleg hobbi szinten saját magad fejlődése vagy tanulási éhséged csillapítása miatt tanulnál egy új, izgalmas területet. 


ha felkeltettem érdeklődésedet, jelentkezz a stílustanácsadó képzés menüpont alatt!


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb stílustanácsadó cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.