Szín-és stílustanácsadó képzés indul

2023.01.22

Az elmúlt években sokan kérdeztétek tőlem, hogy mikor fogok Budapesten is stílustanácsadó képzést szervezni. Örömmel jelentem, hogy 2023-tól kolléganőmmel Szín és Stílus Andival közösen megvalósítjuk álmunkat és teljes körű stílustanácsadó képzés indul. 


A stílustanácsadó munkája átfogó ismereteket igényel. Egyrészt szükséges jól felismerni a színeket, és megtanulni a színtípusokat. Másrészt a jó elemzéshez fontos meglátni a vendég stílusát, alkatát, a számára előnyös fazonokat, textileket. Fel kell ismerni személyiségéhez, életmódjához passzoló ruhadarabokat és ezekből szetteket alkotni tudni.

A szín-és stílustanácsadó képzés 2 modulos lesz. Egy kurzus csak színtanácsadó tanfolyam, egy kurzus pedig átfogó stílustanácsadó tanfolyam. A 2*11 alkalmas stílustanácsadó képzés tematikáját a weboldalamon elolvashatod.

Andival nagy gonddal állítjuk össze a tananyagot, és több témában vendégelőadókat is felkértünk, hogy minél színesebb legyen a stílustanácsadó képzés.

Minden vendégelőadó, akit megkerestünk, örömmel vállalta a felkérést, így büszkén osztom meg veletek a névsort:


Makány Márta divattervező, Révész Napsugár kortárs grafikus művész, Tarcsay Mária színdinamikai mérnök, stílustanácsadó, Dr. Szolnoki Nikolett pszichiáter, stílustanácsadó, Szakács Gábor divatblogger.


A stílustanácsadó tanfolyam a szerelemgyerekünk, így a szuper elméleti anyagok mellett sok gyakorlás is vár rátok, és a végén útravalót is kaptok tőlünk, amivel megkezdhetitek önálló munkátokat.

Nem csak szín-és stílustanácsadó kolléganőket szeretnénk képezni, hanem nagy szeretettel várunk akkor is, ha van egy divatáru üzleted, és profi kiszolgálásban részesítenéd a vevőidet, vagy szépségszalonod szolgáltatásait szeretnéd igényesebbé tenni, esetleg hobbi szinten saját magad fejlődése vagy tanulási éhséged csillapítása miatt tanulnál egy új, izgalmas területet. 


ha felkeltettem érdeklődésedet, jelentkezz a stílustanácsadó képzés menüpont alatt!


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb stílustanácsadó cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...