Szín-és stílustanácsadó képzés indul

2023.01.22

Az elmúlt években sokan kérdeztétek tőlem, hogy mikor fogok Budapesten is stílustanácsadó képzést szervezni. Örömmel jelentem, hogy 2023-tól kolléganőmmel Szín és Stílus Andival közösen megvalósítjuk álmunkat és teljes körű stílustanácsadó képzés indul. 


A stílustanácsadó munkája átfogó ismereteket igényel. Egyrészt szükséges jól felismerni a színeket, és megtanulni a színtípusokat. Másrészt a jó elemzéshez fontos meglátni a vendég stílusát, alkatát, a számára előnyös fazonokat, textileket. Fel kell ismerni személyiségéhez, életmódjához passzoló ruhadarabokat és ezekből szetteket alkotni tudni.

A szín-és stílustanácsadó képzés 2 modulos lesz. Egy kurzus csak színtanácsadó tanfolyam, egy kurzus pedig átfogó stílustanácsadó tanfolyam. A 2*11 alkalmas stílustanácsadó képzés tematikáját a weboldalamon elolvashatod.

Andival nagy gonddal állítjuk össze a tananyagot, és több témában vendégelőadókat is felkértünk, hogy minél színesebb legyen a stílustanácsadó képzés.

Minden vendégelőadó, akit megkerestünk, örömmel vállalta a felkérést, így büszkén osztom meg veletek a névsort:


Makány Márta divattervező, Révész Napsugár kortárs grafikus művész, Tarcsay Mária színdinamikai mérnök, stílustanácsadó, Dr. Szolnoki Nikolett pszichiáter, stílustanácsadó, Szakács Gábor divatblogger.


A stílustanácsadó tanfolyam a szerelemgyerekünk, így a szuper elméleti anyagok mellett sok gyakorlás is vár rátok, és a végén útravalót is kaptok tőlünk, amivel megkezdhetitek önálló munkátokat.

Nem csak szín-és stílustanácsadó kolléganőket szeretnénk képezni, hanem nagy szeretettel várunk akkor is, ha van egy divatáru üzleted, és profi kiszolgálásban részesítenéd a vevőidet, vagy szépségszalonod szolgáltatásait szeretnéd igényesebbé tenni, esetleg hobbi szinten saját magad fejlődése vagy tanulási éhséged csillapítása miatt tanulnál egy új, izgalmas területet. 


ha felkeltettem érdeklődésedet, jelentkezz a stílustanácsadó képzés menüpont alatt!


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Legfrissebb stílustanácsadó cikkeim:

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: