Tavasz típus ruha vásárlás

2023.04.11

A tavasz színtípusú nőknek általában a világos, meleg és élénk árnyalatok állnak jól az öltözködés során. Ezek a színek hangsúlyozzák az arcbőr meleg árnyalatát, ami egy ragyogóbb megjelenést kölcsönöz a hölgyeknek. Ha az öltözködésedet tavasszal szeretnéd felújítani, akkor érdemes élénkebb, világosabb színeket választani, mint például a barack, a rózsaszín vagy a bézs árnyalatait. Ezek a színek nem csak divatosak és könnyedek, de remekül illenek a tavaszi természetes környezethez is. 

A tavasz típusú hölgyeknek az évszak jellegzetes világos, meleg és élénk színei jól állnak a mintás ruhák esetében is. Virágminták és geometrikus minták is remek választás lehet számukra, hiszen ezek a minták szépen kihangsúlyozzák az egyéni stílust és az öltözékükben rejlő egyediséget. Tavasszal bátran válogathatnak a különböző minták között, és összeállíthatnak egyedi, mégis stílusos megjelenéseket. 

Ha TE még nem tudod a stílusodat, akkor gyere el hozzám vásárolni, vagy csatlakozz STÍLUSTIPPEK HALADÓ SZINTEN klubunkhoz!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó