Tavaszi outfitek színtípusok szerint

2023.04.04

A tavasz az évszakok között talán a legizgalmasabb a divat szempontjából. Ahogy az idő melegszik, előkerülnek a színek, a minták és az ujjatlan felsők. Azonban a stílusos tavaszi öltözködés nem mindig egyszerű feladat, különösen ha figyelembe vesszük a hölgyek különböző színtípusait. A jó hír azonban az, hogy néhány egyszerű szabály betartásával minden nő kiválaszthatja azokat a szetteket, amelyek leginkább előnyösek a számára. Ebben a cikkben színtípus szerint mutatok be néhány inspiráló tavaszi outfitet, hogy segítsek neked megtalálni a tökéletes stílust a tavaszi szezonra.

A TAVASZ típus:

A tavasz színtípusú nők számára a tavaszi öltözködés ideális színei általában a világos, meleg és élénk tónusok. Ezek a színek jól kiemelik az arcbőr meleg árnyalatát, így a hölgyek ragyogóbbnak tűnnek bennük. Ha tavasszal szeretnéd frissíteni a ruhatáradat, akkor bátran választhatsz élénkebb, világos színeket, mint például a barack, a rózsaszín vagy a bézs árnyalatait. Ezek a színek nem csak divatosak és könnyedek, de remekül illeszkednek a tavaszra jellemző természetes környezethez is. 

A NYÁR típus:

Tavasszal a nyár színtípusú nőknek érdemes a világos, hűvösebb, lágyabb árnyalatokat választaniuk a tavaszi ruhatárukhoz. Ezek a színek jól kiemelik a bőrük hideg tónusát és finomabb megjelenést kölcsönöznek a hölgyeknek. Ha a tavaszi divatban szeretnél frissíteni, akkor érdemes a visszafogottabb színeket választanod, mint például a pasztellkék, a mentazöld vagy a halványrózsaszín. Ezek a színek könnyedek, elegánsak és tökéletesen illeszkednek a tavaszra. Ne félj a kevesebb több elvét követni és egyszerűbb, letisztultabb szetteket összeállítani a szezonra. 

Következő cikkemet itt olvashatod, ahol az ŐSZ és TÉL színtípusú hölgyeknek hozok tippeket.

Ha TE is vásárolnál színhelyes darabokat, gyere el a lakásbutikomba, ahol személyre szabottan adom a kezedbe a szín-és alkattípusodnak legjobban megfelelő darabokat és megtanítalak szettbe helyezni őket.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó