Tavaszi szettek színtípusok szerint

2023.04.04

A tavasz az egyik legváltozatosabb évszak a divat szempontjából, de a stílusos öltözködés mégis kihívást jelenthet a hölgyek számára, különösen, ha figyelembe vesszük az egyes színtípusokat. Azonban néhány egyszerű tipp és ötlet segítségével minden nő megtalálhatja azokat a tavaszi szetteket, amelyek a leginkább előnyösek a számára. Ebben a cikkben színtípus szerint mutatunk be néhány inspiráló tavaszi öltözködési ötletet, hogy segítsünk neked a tökéletes tavaszi stílus megtalálásában 

Előző cikkemben a TAVASZ és NYÁR színtípusnak mutattam be szetteket, ma pedig az ŐSZ és a TÉL színtípus következik.

Az ŐSZ színtípus:

Sok ősz színtípusú nőnek nehézséget okozhat a tavaszi öltözködés, mivel általában azt gondolják, hogy ebben az évszakban csak világosabb színeket érdemes viselni. Azonban ez a megközelítés téves lehet, és lehet, hogy éppen azért nehéz kiválasztani a megfelelő tavaszi szetteket, mert nem a saját színtípusuknak megfelelő színeket választják. Az ősz színtípusú nőknek éppúgy bátran ajánlottak a sötétebb, tört, meleg színek tavasszal is, amelyek harmonizálnak az ő bőr, haj és szem színükkel. A megfelelő színek és azok kombinációi lehetővé teszik az ősz színtípusú nők számára is, hogy stílusosan és magabiztosan öltözködjenek tavasszal. 

A TÉL színtípus:

A tél típusú nők általában élénk, hideg színeket viselnek, amelyek tökéletesen passzolnak a bőr, a haj és a szem színükhöz. Tavasszal azonban sok nő úgy gondolja, hogy a téli, hideg árnyalatokat el kell hagynia, és helyette inkább a tavasz lágyabb, melegebb színeit kell viselnie. Azonban a tél típusú nőknek nem kell teljesen elbúcsúzniuk az erős, hideg árnyalatoktól a tavaszi szezonban sem. Bátran viselhetik a kialakított téli színpalettájukat, és szikrázhatnak tavaszi szettekben is a karakterisztikus, élénk színekben. Az erős, hideg árnyalatok és a tavaszi ruhák kombinációja lehetővé teszi a tél típusú nők számára, hogy egyedülálló stílusukat és személyiségüket ragyogtassák a tavaszi időszakban is. 

Ha TE is vásárolnál színhelyes darabokat, gyere el a lakásbutikomba, ahol személyre szabottan adom a kezedbe a szín-és alkattípusodnak legjobban megfelelő darabokat és megtanítalak szettbe helyezni őket.

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó