Geometrikus minták a női ruha szettekben

2023.02.16

A kontrasztos ruhadarabok általában geometrikus mintázatúak. A geometriai formák eleve jól körülhatárolható alakzatok, jól illenek a kontrasztos színekhez. Olyan hölgyeknek ajánlom, akiknek erőteljesek a természetes színei.

A pöttyös

A pöttyös minta különleges stíluselem. Van aki imádja, van, aki sohasem viseli. Meg kell hagyni, hogy feltűnő és egyedi minta; aki viseli, az rögtön a középpontban találja magát. Mivel maga a minta is kontrasztos, így a legjobban akkor mutat, ha színeiben is kontrasztos, tehát fekete-fehér, vagy kék-fehér, vagy piros-fehér pöttyös. Viszonylag ritkán látni lágy színösszeállítású pöttyös darabokat (pl. világoskék-sötétkék), mivel alapvetően a pöttyös mintának nem áll jól a lágyság. Így meg is állapíthatjuk, hogy kontrasztos színtípusú hölgyenek ajánljuk ezt a mintát.

Ha TE még nem találod a stílusodat, akkor fordulj hozzám bizalommal! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: