Geometrikus minták a női ruha szettekben

2023.02.16

A kontrasztos ruhadarabok általában geometrikus mintázatúak. A geometriai formák eleve jól körülhatárolható alakzatok, jól illenek a kontrasztos színekhez. Olyan hölgyeknek ajánlom, akiknek erőteljesek a természetes színei.

A pöttyös

A pöttyös minta különleges stíluselem. Van aki imádja, van, aki sohasem viseli. Meg kell hagyni, hogy feltűnő és egyedi minta; aki viseli, az rögtön a középpontban találja magát. Mivel maga a minta is kontrasztos, így a legjobban akkor mutat, ha színeiben is kontrasztos, tehát fekete-fehér, vagy kék-fehér, vagy piros-fehér pöttyös. Viszonylag ritkán látni lágy színösszeállítású pöttyös darabokat (pl. világoskék-sötétkék), mivel alapvetően a pöttyös mintának nem áll jól a lágyság. Így meg is állapíthatjuk, hogy kontrasztos színtípusú hölgyenek ajánljuk ezt a mintát.

Ha TE még nem találod a stílusodat, akkor fordulj hozzám bizalommal! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.