Geometrikus minták a női ruha szettekben

2023.02.16

A kontrasztos ruhadarabok általában geometrikus mintázatúak. A geometriai formák eleve jól körülhatárolható alakzatok, jól illenek a kontrasztos színekhez. Olyan hölgyeknek ajánlom, akiknek erőteljesek a természetes színei.

A pöttyös

A pöttyös minta különleges stíluselem. Van aki imádja, van, aki sohasem viseli. Meg kell hagyni, hogy feltűnő és egyedi minta; aki viseli, az rögtön a középpontban találja magát. Mivel maga a minta is kontrasztos, így a legjobban akkor mutat, ha színeiben is kontrasztos, tehát fekete-fehér, vagy kék-fehér, vagy piros-fehér pöttyös. Viszonylag ritkán látni lágy színösszeállítású pöttyös darabokat (pl. világoskék-sötétkék), mivel alapvetően a pöttyös mintának nem áll jól a lágyság. Így meg is állapíthatjuk, hogy kontrasztos színtípusú hölgyenek ajánljuk ezt a mintát.

Ha TE még nem találod a stílusodat, akkor fordulj hozzám bizalommal! 

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.