Őszi ruha szettek 2. rész

2023.09.01

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány tippet és inspiráló outfit ötletet színtípusok szerint, hogy segítsek Neked megtalálni a tökéletes stílust az őszi szezonra. Most a TAVASZ és NYÁR színtípusú hölgyeket látom el tanácsokkal. Előző cikkemben az ŐSZ és TÉL színtípusú hölgyeknek hoztam inspirációkat.

A TAVASZ típus: 

Az őszi divatban a tavasz színtípusú nőknek lehetőségük van kiemelni a melegebb, világosabb és élénkebb árnyalatokat. Ezek a színek remekül harmonizálnak az arcbőr meleg árnyalatával, és ragyogást kölcsönöznek a megjelenésnek. Ha szeretnéd felfrissíteni ruhatáradat, akkor merj választani élénk és világos színeket, például a barackot, a rózsaszínt vagy a bézs árnyalatait. Ezek a színek nem csak divatosak, de tökéletesen illeszkednek az őszi természet szépségéhez is.

  • Barackos báj: Próbáld ki egy barack színű ruha vagy blúz kombinálását sötétebb barna nadrággal vagy szoknyával. Ez az élénk kontraszt friss és vibráló megjelenést kölcsönöz.

  • Rózsaszínű tavasz: Egy rózsaszínű kabát vagy ruha ideális választás lehet az őszi sétákhoz. Kombináld nude vagy bézs cipővel, kiegészítőkkel az elegánsabb megjelenésért.

A NYÁR típus: 

A nyár színtípusú nőknek érdemes a lágyabb, hűvösebb árnyalatokat választaniuk az őszi ruhatárukhoz is. Ezek a színek kiemelik a bőr hideg tónusát és finom eleganciát kölcsönöznek viselőiknek. Ha az őszi divatban szeretnél stílust teremteni, válassz pasztellkék, mentazöld vagy halványrózsaszín árnyalatokat. Ezek a színek könnyedek és elegánsak, és tökéletesen illenek az őszi környezethez.

  • Mentazöld frissesség: Próbálj ki egy mentazöld színű pulóvert vagy blúzt sötétebb szürke vagy kék nadrággal. Ez a kombináció friss és modern hatást kelt.

  • Pasztellkék kifinomultság: Egy pasztellkék kabát vagy ruha időtlen és kifinomult megjelenést biztosít. Kiegészítésként válassz szürke vagy fehér kiegészítőket a letisztult stílushoz.

Az őszi divat lehetőséget nyújt a kreativitásra és a személyes stílus kifejezésére. Ne félj kísérletezni a színekkel, rétegezni, és kiegészítőket használni, hogy kényelmes, divatos és az őszi szezonhoz illő öltözködést alkothass. Fedezd fel az ősz varázslatos világát és hangulatos öltözködését, és válj a divat központjává ebben a gyönyörű évszakban!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó