Arany ruha, ezüst ruha

2023.03.21

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

  • Arany: Az arany szín az aranyra utal, és a fény, a gazdagság és a hatalom szimbóluma. Ez az árnyalat többféle árnyalatban kapható, a fényes sárgás-aranytól a rózsaszín vagy zöld árnyalatokig.

  • Ezüst: Az ezüst szín az ezüstre utal, és általában a modernség és a letisztultság szimbóluma. Az árnyalat lehet hideg vagy meleg szürke, de mindig fényes és csillogó.

  • Réz: A réz színe meleg árnyalat, amely a réz értékes fémére utal. A réz színe a narancsosbarna és a vörösesbarna között változhat, és általában a meleg, barátságos és meghitt érzést közvetíti.

  • Bronz: A bronz színe hasonlít a réz színéhez, de általában sötétebb és tompább. A bronz árnyalatai lehetnek aranybarna, barnás-vöröses vagy zöldes-barna.

  • Platina: A platina árnyalata a hideg, szürkés-fehér színek közé tartozik, és általában a modernség és a luxus szimbóluma.

  • Titánium: A titánium szín egy világosabb, ezüstös árnyalat, amelyet a titán fémjelzése inspirált. Ez az árnyalat különösen népszerű a sportruházatban és a sporteszközökben.

A fémszínek jól kombinálhatók egymással és más színekkel is, és lehetővé teszik a merész, de elegáns megjelenések létrehozását.

Ha tudod a színtípusodat, akkor ahhoz választhatsz fémszínt. Ha nem tudod, akkor gyere el színtanácsadásra, vagy a lakásbutikomba vásárolni színhelyes szetteket!


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó