Női ruha szettek drámai stílusban

2023.01.29

Drámai stílusú szettek. Amikor stílustanácsadásra jössz, először a színtípusodat és az alkattípusodat elemezzük ki. Ha ezeket tudod, akkor már leszűkítetted a számodra előnyös ruha színeket és fazonokat. De ez még nem minden. Te egy egyéniség vagy, személyiség vagy. Van személyiségtípusod is. Különböző öltözködési stílusok közül meg tudjuk nézni, hogy vajon neked melyik áll legközelebb az egyéniségedhez? Melyikben érzed magad önazonosnak. Ha tetszenek a képeken látható női ruha szettek, akkor bizonyára közel áll hozzád a drámai stílus.

Ha szeretnél hétköznap is egyszerűen de stílusosan öltözni, ha szeretnél olyan szetteket beszerezni, amelyek a TE stílusodhoz passzolnak, akkor gyere el lakásbutikomba, és segítek a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokat kiválasztani. Segítek rálelni az igazi stílusodra. 


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Stílustanácsadás blogom legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Az őszi színek bámulatos látványt nyújtanak, amikor a természet átalakul és az év utolsó szezonja beköszönt. Az őszi színek megjelenése minden évben egy különleges esemény, amely festői tájképeket eredményez, és az emberek számára is megnyugtató élményt nyújt.

Az őszi évszak a természet egyik legszebb időszaka, amikor a levelek arany, vörös és barna színekbe borulnak, és az időjárás hűvös, de még mindig kellemes. Ez az évszak a divat terén is változatos és izgalmas lehet, de gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan találjuk meg az ideális öltözködést az őszi stílusban. Ebben a cikkben megosztok néhány...

Az őszi évszakban való öltözködés egy igazi divat-kaland lehet, amely különösen nagy élmény, ha tudod, hogy a TE színtípusodhoz milyen ruhadarabok és színek illenek legjobban. Ebben a cikkben megosztok veled néhány inspiráló öltözködési ötletet az ŐSZ és a TÉL színtípusok számára, hogy segítsek megtalálni a tökéletes őszi stílust.

A nude fehérneműk és cipők nem csak nyáron, de egész évben kiváló választást jelentenek az elegáns megjelenéshez. Ismerjük meg a legfontosabb szabályokat és előnyöket, melyeket a testszínű fehérneműk és cipők viselésével elérhetünk: