Női ruha szettek drámai stílusban

2023.01.29

Drámai stílusú szettek. Amikor stílustanácsadásra jössz, először a színtípusodat és az alkattípusodat elemezzük ki. Ha ezeket tudod, akkor már leszűkítetted a számodra előnyös ruha színeket és fazonokat. De ez még nem minden. Te egy egyéniség vagy, személyiség vagy. Van személyiségtípusod is. Különböző öltözködési stílusok közül meg tudjuk nézni, hogy vajon neked melyik áll legközelebb az egyéniségedhez? Melyikben érzed magad önazonosnak. Ha tetszenek a képeken látható női ruha szettek, akkor bizonyára közel áll hozzád a drámai stílus.

Ha szeretnél hétköznap is egyszerűen de stílusosan öltözni, ha szeretnél olyan szetteket beszerezni, amelyek a TE stílusodhoz passzolnak, akkor gyere el lakásbutikomba, és segítek a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokat kiválasztani. Segítek rálelni az igazi stílusodra. 


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Stílustanácsadás blogom legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.

A Pantone Color Institute nevű részleg felelős az év színének kiválasztásáért. A választásukat általában a divat, a dizájn, a művészet, a média és más kulturális területek befolyásolhatják. A kiválasztott szín általában tükrözi a jelenlegi társadalmi hangulatot és trendeket.

Az Október vége minden évben egy különleges időszak, amikor két különböző ünnepet is ünneplünk: Mindenszentek és Halloween. Mindkét ünnepet különböző okokból és hagyományokból ünneplik, de mindkettőhöz kapcsolódnak az izgalmas dekorációk és sminkek. Ha szeretnéd megtudni, hogyan készítsd el otthoni Halloween dekorációidat és sminkeidet, akkor itt...