Női ruha szettek drámai stílusban

2023.01.29

Drámai stílusú szettek. Amikor stílustanácsadásra jössz, először a színtípusodat és az alkattípusodat elemezzük ki. Ha ezeket tudod, akkor már leszűkítetted a számodra előnyös ruha színeket és fazonokat. De ez még nem minden. Te egy egyéniség vagy, személyiség vagy. Van személyiségtípusod is. Különböző öltözködési stílusok közül meg tudjuk nézni, hogy vajon neked melyik áll legközelebb az egyéniségedhez? Melyikben érzed magad önazonosnak. Ha tetszenek a képeken látható női ruha szettek, akkor bizonyára közel áll hozzád a drámai stílus.

Ha szeretnél hétköznap is egyszerűen de stílusosan öltözni, ha szeretnél olyan szetteket beszerezni, amelyek a TE stílusodhoz passzolnak, akkor gyere el lakásbutikomba, és segítek a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokat kiválasztani. Segítek rálelni az igazi stílusodra. 


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Stílustanácsadás blogom legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Izgatottan jelentem, hogy végre elkészült az első e-könyvünk, amelyet kolléganőmmel, Andival közösen alkottunk meg. Ez egy igazi kincsesbánya minden stíluskedvelő számára, aki vágyik egy egyedi, stílusos gardróbra az idei szezonra!

Ma a figyelmet a geometrikus minták és a kontrasztos színtípusok stílusára szeretném irányítani, egy olyan téma felé, amely nem csupán izgalmas, de komolyan is megközelíthető.