Női ruha szettek drámai stílusban

2023.01.29

Drámai stílusú szettek. Amikor stílustanácsadásra jössz, először a színtípusodat és az alkattípusodat elemezzük ki. Ha ezeket tudod, akkor már leszűkítetted a számodra előnyös ruha színeket és fazonokat. De ez még nem minden. Te egy egyéniség vagy, személyiség vagy. Van személyiségtípusod is. Különböző öltözködési stílusok közül meg tudjuk nézni, hogy vajon neked melyik áll legközelebb az egyéniségedhez? Melyikben érzed magad önazonosnak. Ha tetszenek a képeken látható női ruha szettek, akkor bizonyára közel áll hozzád a drámai stílus.

Ha szeretnél hétköznap is egyszerűen de stílusosan öltözni, ha szeretnél olyan szetteket beszerezni, amelyek a TE stílusodhoz passzolnak, akkor gyere el lakásbutikomba, és segítek a szín-és alkattípusodnak megfelelő darabokat kiválasztani. Segítek rálelni az igazi stílusodra. 


Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó

Stílustanácsadás blogom legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A fémszínek olyan árnyalatok, amelyek az ásványi anyagok és a fémszerkezetek színeit utánozzák. Ezek a színek általában fényesek, csillogók és ragyogók, és kiválóan alkalmasak a luxus és a modern megjelenés létrehozására. Ezek a színek a ruhákon is megjelennek, és színtípusunktól függően viselhetjük a különféle árnyalatokat.

A fehér színnek többféle árnyalata lehet, és ezek az árnyalatok általában a színek hozzáadásával vagy elvételével jönnek létre a tiszta fehér színből.

Mikor viseljünk zöld színű ruhát? A zöld általában a természet és az élet, valamint a remény és az újjászületés szimbóluma, és a ruházatban is ezen értékek kifejezésére használható.